Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa se boji ne samo Islama nego i Istoka,Afrike...to su kulture sa velikim brojem djece,Indija,Arapski svjet,Afrosi...to je svijet koji zivi u fazonu od prije 500 godina,zivot bez kondoma i sl. a jadna Evropa sve homosi ili jedno dijete i Evropa ima pravo na strah samo ga ispoljava na jedan jadan nacin,umjesto da popravljaju sliku evrope oni dozvole da ti stranci okupiraju Evropu onda kroz kakve jadne zakone prave diskriminirajuce zakone koji su vec zakasnili,Britanci su izgubili London,francuske jade citavu Francusku,Holandija,Danska....to je njihov problem sto daju azile tim ljudima a recimo nas iz istocne Evrope progone,nema sta Francuska traziti,kompletan kosarkaski tim je Negro,fudbaleri....jad su oni a sad zakon kako ko ispoljava kulturu,ako im je to smetalo prije 10-15 godina sto su ih uvodili onda,posto su ovi vec nagnjezdili u slobodnoj Evropi ovi bi onda da ih prave Evropljanima.....kasno jaro Evropa je izgubljena izumrjet ce za 100 godina...Evropa se ne boji samo Islama..
Ja nekoji dan zamalo ne nahebah od jedne pokrivene... Gurnem ja njoj ruku onako, polahko, nathenane u trajvanu, a ispod ove Burkinije i trazi, trazi, ma ne mogu naci..Te ja idi jos vishocije i jos vislje kad napipah dlake..Uh, evo je na kraju se upalih, te pocnem cackati, cesljati vunu, kad napipam jednu veliku rupetinu i dvije male na nekoj ogromnoj izraslini. Prepanem se odkud male rupice tako nisko na zemskom celjadetu,, pogledam za rukom, kad ja gurnu ruku skroz do lica ispod zara i napipao usta i surlu nekog mahnitog vehabije koji se maskirao u bulu i spijunira omladinu po trajvanima... Odjednom osjetih da vehabijina ruka poseze prema mom medjunozju te ja razgulih na Cengic Vili umjesto na Nedjaricima...Zamalo ne nahebah...Moro sam sjesti u drugi trajvan i platiti jos jednu kartu da me sandzaklije ne ulove bez karte a onda bih jos vise nahebo od njiha..
e sad,ja sam muslimanka i vidim kojekakvih komentara,ja sam prva protiv toga da pokrivena zena ide na bazene,ako je htjela na bazene sto se pokrivala,nemam nista protiv pokrivenih,ali se zna,da pokrivenoj zeni nije mjesto medju golokrakim narodom,jos samo fali da odu na nudisticku plazu,...pa sto je previshe previse je
kad dodjes kod nekog u goste red je da postujes domacina i njegove obicaje, tako i ovi majmuni sto su dosli iz afrike u francusku, prilagodi se i postuj francuske obicaje i nacin zivota ako nemozes razguli nazad u afriku ili aziju odakle si doso kratko i jednostavno
od silni komentara dem kakit !!
RAJA, HOCEL NEKO DA MU GA OGLABAM MALO? UBIH SE OD DOSADE. BiH4EVER
ma bolje da se gabori pokrivaju vec da prepadaju svijet i normalnim muskarcima ogade onu stvar zauvijek...
Pa kako se kupate. Vi se samo plahnete i to nazivate kupanjem. 67% Vode ode na gubitke Sarajevskog vodovoda. Da se ne kupamo, ne bismo bili prvaci u Waterpolu! Pod dva, grad sa najvise \"bidea\" iz bivse juge,jeste Beograd. Jedno je oprati se a drugo je misliti da si se oprao. A sto se tice \"krmetine\". Pa moj kolega Seido je \"tuche\" pet puta vise od drugih,ali to je \"mala tajna\".
Moze se biti muslimanka i otkrivena.
kad pljujete po evropi, znajte da pljujete po samim sebi, jer i vi ste evropljani
\"si fueris Romae, Romano vivitomore\" ili ti \" ako si u Rimu, zivi kao Rimljanin\", sto po meni , ima smisla .. nikad do sada nisam vidjela u Sarajevu studenta iz Afrike ( jedan je bio u mom drustvu ), koji je pokusao da Africku kulturu i kompletan nacin zivota , nametne nama .Oni su se prilagodjavali nama, a sve ostalo su radili u svojoj privatnosti.Zasto ljudi odmah imaju zelju da od ovog naprave nesto sto je diskriminirajuce. Niko nije smomenuo da ni casne sestre ne mogu doci obucene u svoje odore na bazen!!! Malo tolerancije nije na odmet. Trenutno zivim u Kanadi, a zivjela sam i u Francuskoj.Objema zemljama je svojstven njihov nacionalni ponos.Isto tako je ocigledna zelja da se imigranti asimiliraju sto prije, to je jasno svima.Ako mi/nam ne valja, put pod noge i nazad.Sami pravimo izbor ;0
MAMICU VAM ISLAMOFOBIČNU
dosta stvari koji se predstavljaju kao \"islamske\" su ustvari arapske, ili bolje receno arapskog kulturnog porijekla sto znaci da i arapi drugih vjera te stvari prakticiraju. tu medju ostalom spadaju imena, nacin odijevanja, i jos neke druge stvari. zasto recimo jedan musliman mora postati arap da bi bio pravi musliman u ocima nekih \"delegata\"
... sta se pravis pametan kad to nisi... lijepo ti pise druga religija nakon katolicanstva ali u FRANCUSKOJ... majmune nijedan. RAJA NEMOJTE LAPRDATI BEZZE JER STO SE TICE BAZENA ZNA SE KOJA SU PRAVILA I KAKO SE DOLAZI NA BAZEN I TO NEMA VEZE SA RELIGIJOM.
protjerat sve, kud će takva igdje, ima i modernijih religija