Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebemti doslo vrijeme da Bugarska cuva svoje granice od emigranata i to od zemlje koja je 35 puta ekonomski jaca
Koliko glup moras biti da ne mozes donijeti zakljucak zasto se to desava. Prolicno je logicno.
jaca je al u jajetu :))))) turska je izvozila na arapsko trziste i eu...arapsko trziste je zbog ratova i kineske konkurencije izgubljeno a eu ce sad na nametne carine i turci vise nece biti konkurentni....zato turci hoce preko srbije da se docepaju rusije inace su nacisto propali :))))....jesi vidio kako je nikolic otkazao sastanak a turci nesmiju ni da se jave :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ko ce normalan iz Turske prelaziti u Bugarsku???
ne interesuje ih Bugarska nego EU.
nije ovo jedini nacin...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
0vako treba i mi u BIH, u Republici Srpskoj i Herceg-, ali ne po uzoru na Bugarsku vec sasvim legalno kao Izrael radi zastite civila zena i djece od vehabija, poturicai iilsamskog terorizma, ograditi zidom od prijeko 50 metara zaostalu Muslimansku teroristicku enklavu u BIH od 24% izmedju Zapadnog Muslimanskog Sarajeva, Tuzle i Zenice, radi zastite civila, zena i djece od zagadjenja i smrada sto ga zaostale balije, poturceni Muslimani i Arapi sire po BIH!
Evo ovdje razvijene Bugarske http://www.dw.de/sjede-li-rumunji-i-bugari-na-ve%C4%87-spakiranim-torbama/a-17315183?maca=bos-TB_bs_avaz_sve-4962-html-cb
ma sta zica ??? odmah pucati i gotovo...
hhhaha đeš na Tursku bolan :D
Tako i treba, odvojit se od turaka!!!!!
Treba vam obadvojici *** mater
Da samo dodam da vam treba obadvojici *** mater u pićku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bugari nisu slaveni, nego turski izrodi!
Turcin te napravio debilu
govori u svoje ime, moje prezime je slavensko i nemam nista sa turcima!
Bugarska je pogan od naroda . A sto se tice Turske jedina zemlja koja moze odrzavati svoju ekonomiju bez izvoza i uvoza,ni jedna zemlja nema taj system niti ga moze izvesti. Zemlja u kojoj zivi preko 99 vjera i sekti . Evropa kaze musliman izmisljen lazan a toliko se plase. Evropa hoce naftu zlato dijamante po Arapskom svijetu stvara razne ratove i bjede,pa normalno da ce taj jadni narod da bjezi u mirnije zemlje a to je najvise Evropa.
@Dathedr†V retard daj ne seri retardu debilisani mars sa nase zemlje gore na karpatima a bolje na sibiru vas sve zalediti. ovo je nasa zemlja mi smo zivjeli prije slavena. smradovi jedni koji smrde na luk crni i bijeli ebali su vas turci za kasiku brasna a mi smo i dalje ostali ciste krvi dzaba ti je ta tvoja vjera kada ti vri u venama turska krv kopilad jedna.
@Dathedr†V Retard u turskoj vise ima srpkinja i ruskinji neg cistih turaka,jer je bilo na hiljade harema. mi smo ostali bjela rasa, a vi ste 90% zuta a zasto jer su vas 500god hebavali za kasiku brasna i nemoj tako bolan za svoje pradzedove.hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Počela se napokon Europa od gamadi ograđivati.Ograditi pustiti struju,minirati i onda bagru koja je već u EU izbaciti van.
hoce dzaba naftu dijamante zlato a nece imigrante iz tih africko-azijski zemalja ,pa taj jadni narod bjezi od rata i gde ce u evropu nije dzaba statistika da ce evropa postati vecinski islamska. nije dzaba ona stara --zlo misli -zlo ti se vrati..
Rješavali su Europljani i teže stvari riješit će oni i tu gamad,ne treba se brinuti. Sve im je uzeto još će ih potamaniti i to je to.Pa gdje se samo ratuje stoka protiv stoke i tako godinama ,nakotilo se marve i moraju se pobiti,a ako malo posustanu dođu Ameri pa ih poderu ,zavade ih i onda se oni kolju ko stoka.Otvori čovjek pivo i divi se što CIA radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
A hoce to Turskoj nastetit...
Ne rauimijete ne emigriraju turci nego SIRIJCI koji bjeze od rata
Ko je ta budala da iz Turske ide u cigansku Bugarsku..?
Ovo je najtacniji odgovor.. bugari su cigani beda od naroda , obiso sam je uzduz i popreko par godina , to je pogan od naroda.
@Dathedr'V Fulio si temu. lol
Od kad ograde zaustavljaju imigrante? pranje novca a masa zadovoljna :)
EU inace mora imati neke koristi od zemalja koje primi u familiju. Ovo je primjer za Bugarsku. Bolje zicu u Bugarskoj nego blizu u avliji kod Austrije, Madjarske, i sl.
turci cim dodju u eu traze azile, i druge savjtuju da isto urade, zive na socijali i opijaju se vikendima. vecina njih se ne zeli vratiti u tursku
I sve je to OK.da im najveca zanimacija i "biznis" po kom su cuveni nije dzukacko uvaljivanje raspalih a nasminkanih polovnjaka naivnim ljudima po Njemackoj... Bagra!
@syria ti to imas iskustva s njima? nisam znao da se bave i takvim "biznisom", ali kladim se da ima jos sto bi im mozda i sam "prisio". ali ne moras koristiti toliko uvredljive, rzne rijeci (bagra, stoka,... itd) ja smatram da smo mi ipak malo bolji od toga
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bugari :) jesu li to ona djubrad koja su ratovala u BiH,na strani agresora tj.genocidasa
bosanskohercegovacka@ glupsoni to sto su priznali idi u Bugarsku i ljubim cmar... to sto su ubijali ti isti bosnjake to ti je manje vazno
iz ugla srba svi arapi su im neprijatelji zbog sake mudzahedina, a arapi incestirase 2 milijarde € u srbiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako to ovi novopečeni EU rade. Ograda buraz, ograda.