Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znači i 120 milijardi dok se ne završe reforme ispiranja mozga o demokratiji zapadnog tipa, višestranačkim namještenim izborima, kapitalizmu za fukare itd.
Jabo'li'vam Ukrajina mater, k'o daEU nema drugih briga...
aahihihihihihihihi...20 milijardi za reforme :))) ...to znaci da ce 15 otici za plate eu strucnjaka i konsultanata...kao i u bosni....tamo gdje eu provodi reforme taj je bankrotiro ...zao mi ukrajinaca ali sami su to trazili...
...gledaj sada kada i nama daju 20 milijardi samo da šutimo i trpimo...
polako na vidjelo izlazi pozadina posljednjih dešavanja ..... valjda će i nama uskoro ponuditi koji milijardić
Polako oni jos nisu kolonija !!!! a Bosna?????????????????ne bi se reklo!!!
Dace ona lako je njima stancati novac,al kasnije ,sve ovo ima neki cilj,po mome misljenu Rusija gubi,sve moguce bitke,kao srbi na balkanu.
sta je djuro sta balis kao pasce,uvjek smo borbeni bili i ostat cemo dog je svijeta,da nas nije svijet zaustavio protjerali bi vas u beogradski pasaluk, pa udarili ste sa svim mogucim snagama,i opet sto se tice vojske vi ste izginuli 90% vise,jedino ste sila bili na civile i djecu u stomaku a i po tome ste samo cuveni u svijetu po cetnistvu,a nikada niste bili borbeni i to cijeli svijet zna,kako vas nato sjeba za sekundu cijelu srbiju eto koja sila ste.
K'o i Grčkoj, dug do guše! Izgubit će pola države zbog lažnih obećanja govana iz Brisela i Vašingtona, otjerali su legitimnog i izabranog Predsjednika države Viktora Fjodorova Janukoviča, i zbog toga je parlament poluotoka Krima već najavio pripajanje Rusiji jer ne priznaje odluke bandita i huligana.
inace pravoslavlje se ide, da se unisti tako ti je zapisano,svakako rusija je davno propala a i ovo jada sto ima pola vec prelazi na islam.