Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH|29.12.2008. u 09:43 Susret Alkalaj - Gheit Uskoro ukidanje viza za Egipat bh. građanima Ministri vanjskih poslova BiH i Arapske Republike Egipat Sven Alkalaj i Aboul Gheit izrazili su tokom sastanka obostrano zadovoljstvo prijateljskim odnosima između dvije zemlje i namjeru za njihovim daljnjim unapređenjem.(...)
Ko je ovog malog fasistickog cuku dantea pustio iz kafeza? Odma ga ubacite nazad u kafez i svezite ga unutra da ne bi sam sebe povrijedio. Jer cu ga ja povrijediti ako ga se docepam!
E nek se zato vi svi poistovjećujete sa \"braćom\" pakistancima, ljudima koji su tako primitivni, zadrti, prljavi, zaostali i glupi. Radio sam dva mjeseca za njihovu ambasadu i i stvarno ne znam da sam ikad u životu vidio gluplje, zadrtije i nepismenije ljude... zapravo jesam, vidio sam, evo ih ovdje u Bosni i idoli su im zadrte arapske zemlje poput Turske, Afganistana i Pakistana. Najbolje bi bilo da se i sami tamo iselite, da vidite kako je to kulturan i pošten \"islamski\" narod.
U pravu si. O tome je pisao i jedan od zadnjih brojeva magazina \"Economist\".
nece pakistan ostat duzan nikome . bolje bi bilo da se indijci vrate kucama jer jedan pakistanski mudzahid ide komotno na deset vojnika.
Sada se vidi kolika je vaznost nuklearnog oruzja! Muslimani moraju imati arsenal od nekih 10 000 A bombi sto prije! Hindusi gaze 150 miliona muslimana, o tome niko na zapadu nepise ni rijeci, ali Indija je \"najveca demokratija\". Cak se krije sta rade i sa ono malo krscana sto ih ima tamo. Samo A oruzje!!!!!!!!!!!!!!!!
Blesane, rata mora da bude da bi vojna industrija mogla da funkcionise
Jel se ovo otvara još jedan front protiv islama i muslimana, naravno pod pokroviteljstvom SAD-a i Izraela ?