Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto je da su dali israhellu,svaka cast, ten points gooo tooo..america
Englezi da otvaraju crne kutije , ne mogu da vjerujem ....
Da ima ista sumnjivo zar bi Rusija i ruski separatisti dozvolili da crne kutije dodju u posjed prozapadnih strucnjaka a da pri tome znaju da ce doci do manipulacija dobivenim podacima???
Sta nije sumljivo kod engleza hahaah , kutije su date uz dogovor maleziji ali pascad nisu mogla izdrzati pa ih preusmjerise u englesku ... Sve ce biti jasno ko dan sadam husein ima atomsku hahaah , obavjestajni izvori amera i engleza ....
Cim su britanci zaduzeni neko maslo se sprema. Ta ona kurava od kraljice skupa sa rocfildom mega bankarom i radi sve jade u svijetu. Kako niko njih ne rokne
Za ga nije desifrovao njihov Dejvid Kameron istog dana kad se avion srusio?
Cim ce je desifrovati:)
Zapis iz crne kutije moze biti jedino " OMG sta je ovo" i ssssssssssssssssssssss... ... ....
sad ce britanci preko crnih kutija nekim novim "tajnim" trikom otkriti da je raketa koja je pogodila avion ruske prozivodnje i da je sa zemlje ispalio rus kojem je Putin nesto u familiji. Naravno niko nece znati kako ce to otkriti, ali ce to podrzati SAD i EU i reci ce da je Putin kriv za obaranje ;)
fakt je samo da je poginulo 300 ljudi, ovo sve ostalo ce bit politika i prividna realnost onoga sto se stvarno desilo ;)
U psihi covjeka je da vjeruje ili da mu je prihvatljivije ono misteriozno jer je zanimljivije a pri tome ne vjeruje svojim ocima ni usima te su iz tog razloga teorije zavjera produktivne i uspsjesne. Samo jos mi poteze pitanje odgovornosti za ovu nesrecu dok se krivci polahko pomiruju sa cinjenicom da su napravili gresku. Da ima ista sumnjivo zar bi Rusija i ruski separatisti dozvolili da crne kutije dodju u posjed prozapadnih strucnjaka a da pri tome znaju da ce doci do manipulacija dobivenim podacima???