Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski fasisti. Da je anglosaksonskom dijete , vec jos i musliman, nasli bi je ispod zemlje u 3 dana.
Sta oni nju imaju traziti, kunu koja je otisla da se bori protiv britanije i jos se okotila tamo. Normalno da bi bijelo anglosaksonsko dijete trazili, ovu kuju i njeno krepano pasce nek trazi Banglades.
mislite da nije djecu sama ubila
Oduzmeš državljanstvo i problem prepustiš nekom drugom na rješavanje. Osim ako je problem porijeklom iz neke manje bitne države (BiH, npr.) koja "treba preuzeti svoje građane".
Ona ima pravo na drzavljanstvo u Bangladesu. A sad je sama sebi kriva sto je jedna od najbogatijih zemalja u svijetu ne zeli nazad. Ko je jeße, sto o tome nije razmisljala
Djetetu dala ime Jarrah (Džerrah) inače na arapskom znači koljač ili dželat. Da Bog sačuva koliko ljudi mogu biti poremečeni.
Al Jarrah znači hirurg, istini za volju. Što ne umanjuje tragičnost čitavog slučaja, naravno.
Hirurg? Daj ne izmisljaj bezveze. Uostalom ko ga jeße, krepalo teroristicko pasce i to je to. Kamo srece da svi tako pokrepaju, i da se ne vracaju u Europu koju ionako decenijama pogane svojim prisustvom
Hajde bosnje, sad malo plujte po britaniji sto nije pomogla ovoj jadnoc curici! Pitate li se ikad, koliko je ona samilosti imala sa zrtvama IS-a? Koliko su oni divlji i brutalni bili, a sad treba njima pomoci. To je sve okot koji ne zasluzuje da zivi.
Ko ih jeße! Otisla tamo, i okotila teroristicko pasce koje je sad Britanija trebala dovedti nazad! Sto o tome nije prije razmisljala?! Fuck off, bitch!!
Ne mogu da vjerujem da UN cuva potencijalne teroriste u ovim kampovima. Moze se i zena raznjet, bradate spodobe su njima isprale mozak tolika da je jedini lijek to na neki otok sve prebacit ili metak u glavu.
Žao mi je bebe koja nije kriva ni 0.1% ali ne znam šta očekuju ove osobe? Idu tamo gdje im cijeli svijet kaže NE i kad zagusti kontaju "Moraju me spasiti".. Narod previše iskorištava demokratiju a to se svima obija o glavu...