Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se ne zeli boriti koliko sam skonto
Navlakuša
pa ako nece ukrajni slat nista nema sanse da nama salju ni hranu staru 50 godina
Nema veze, ako nista onda ce bar Laktasenko poslati svoje šetnike da pljackaju po crkvama
Dok se Europa sporazumi ,eto Rusa na Drinu..
Zapad? kakav zapad? pa nismo amerikanci da vjerujemo tim floskulama ala zapad?
Pa naravno da neće poslati u Ukrajinu zato što moraju da pošalju svoje trupe u Brčko po zahtevu dobrog dela stanovništva iz Federacije. Osvestite se ljudi, ali Srbija je mala Rusija na Balkanu, a vi ste Ukrajina. Takva je situacija samo što vi lažete sebe. Poslali bi vam nešto oružja, a šta mislite da Vučić ne bi od Rusa i Kineza dobio za par dana šta god poželi? A da, možda Bugari obustave takve pošilje.
Slazem se, mi bosnjaci smo mutavi. Oslanjamo se ne ljude na koje nebi trebali.
O kojim trupama ti pričaš bleso, 80000 aktivnog sastava i 220 Challanger-a, in need of upgrade brani imperiju u kojoj je sunce davno zašlo.
Ameri su ti koji najvise loze jadne ukrajince.
Realno pojeli bi ih rusi, jel vi vidite sta samo aviona imaju, sta ces bolan sa jadnim bacacem, posaljes 100 avion sa se istresu sravnjen grad sa zemljom.
Jbt sto ovi hanjcaju ukrajince🤣🤣🤣, meni se cini da oni jedva cekaju rat, evo oruzje, ko biva stojimo iza vas, rat bi se vodio po principu do posljednjeg ukrajinca, ovi bi sa sigurne distance slali moralnu podrsku, gdje amer isao u rat od vjetnama, gdje god bilo sta to je sa sugurne distance.
'Rame uz rame' uz poštovanje socijalne distance. 😂😂😂
Anglosaksi organizovali virtualnu invaziju u kojoj oni odlučuju kad će Rusi napasti, koliko Ukrajina treba da kupi oruzja, šta će sve Rusija napasti ukoliko ne kupe dovoljno oruzja, ko je izdajnik i koga treba uhapsiti, i kad će Rusi odustati od invazije
Ovo isto ko s Poljskom 1939
Danas Ministar odbrane Ukrajine veli - Rusi ne pripremaju invaziju i da je ovo sve histerija.
Ukrajinsko MO: nema podataka o pripremi napada Rusije
ložiti hočemo ali se vi grijte na vatri i izgorite.
do posljednjeg Ukrajinca, pa kako nakon Iraka i Sirije nisu skontali glup narod.