Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najizgledniji oblik robovlasništva je radno vrijeme koje pocinje u 8 sati u jutro "ko to izmisli" i radiš minimalno 8 sati dnevno te tako odprilike nekih 40 godina... U suštini provedeš odprilike ako ne radiš subote 3200 dana na poslu u toku života što je 9 godina cistog rada.Sad jedan prosjecan životni vijek jednog covjeka je 70 godina što znaci da ako u prosjeku spavamo 8 sati u 24 sata ukupno prespavamo 201600 sati ili 8400 dana što je odprilike 23 godine.Racunica je jednostavna 23 + 9 = 32 ... pola života radimo i prespavamo :)
jah, ...a sutra kad im se "razboli" predsjednik pitaće se kako i zašto
SAD špijuniranjem štiti demokratiju i slobode naroda kao i kapitalizam kao vodeći i jedini ekonomski-evoluirani robovlasnički sistem na Zemlji.
Joj samo nemojte zaratit dok SP ne prodje :)