Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto svi cuclasi nargile imaju isti pogled i izgled ociju?
@silentbob2 zato sto je umro iznutra
A nerazumijem.zašto držati ovakvu budalu na životu idućih 55 godina na tuđi račun. Stavite ga u sigurnu prostoriju i bombu sa satom nek otkucava 5 sati ja mislim da bi njemu u tih 5 sati proslo 55 godina da o svemu dobro razmisli bez Happy end.
@DrzavniNeprijatelj jedino ispravno bi bilo zatvoriti ga u neku vecu prostoriju zajedno sa clanovima porodica poginulih ljudi, a njima dati da biraju cim ce ga udarati.
Ovakvih psihopata ima puno u svakoj religiji i naciji. Ali to ne mora značit da je on Islamska Država. Možda je ISIL dobar, možda oni ne ubijaju ljude. Mogu i ja sad poludit i uradit kako sranje i reći ja sam ISLAMSKA DRŽAVA. Ma dajte molim vas!
Mi Bošnjaci smo od Srba prošli ko bos po trnju, kako su nas oderali i civile i vojnike. Najjači su balijkjnanderi, kljakavi ko većina Bosanaca kad pričaju kako su oni odbranili, a omeđeni oko Sarajeva ko Indijanci.
svaki dan bi trebao da ide od vrata do vrata unesrećenih porodica i da ga svaki član pljune u lice, i tako sljedećih 55 godina, u kojeg on Boga može vjerovat a da digne ruku na čovjeka. fuj ko god prakticira ovakva Božija uvjerenja trebao bi mu se pridružit što prije na onom svjetu.
nije Hašim vrana
“With or without religion, good people can behave well and bad people can do evil; but for good people to do evil - that takes religion.”
Fine said! Uvijek ćeš naći neki odlomak iz jedne od svetih knjiga da opravdaš svoja djela. Sve po onoj: Your own personal Jesus... Depeche Mode
@objektivno123 Živi primjer su Srbi nad Bošnjacima, faširali su nas, klanice pravili po Srebrenici, Markalama, Prijedoru, Foči, a popovi aminovali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa ovog je i majka znala da je idiot cim je ovako inteligentno pogledao.
Fake news' ono je bio hoax' a ovaj uopšte ne postoji kao ni njegov brat' ovaj na fotki je neki virtualni nacrtan lik koji ne postoji. Ha ja ba.
Svakog ko sa namjerom ubije drugog čovjeka, treba ubiti istog trena!!!
on je pronasao u islamu sta je trazio tako ce i onaj koji pomaze drugima u islamu pronaci sta trazi, islam je djelo covjeka pa upravo zbog toga ta dvodimenzionalost, da je djelo boga pravila bi bila jasna kao sto su fizicki zakoni jasni
Nije problem u Islamu nego u idiotima koji nemaju mozga
Pa reci nam inteligencijo, koja to religija nije djelo čovjeka. Te nam predoči dokaze, molim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
He moj Hasime Sto ti je to trebalo