Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema bosni i bosnjacima neprijatelja dok ga ili oni sami ne rode ili sami ne naprave, ja mislim da se hamdija i nurija pozderac u g.r.o.b.u okrecu kada ovakav sljam moze biti njihov unuk.
jeremic je svinja, a ne vuk
S.m.r.d.i.c.i. nikome vise nije interesantna vasa iskrivljena i lazna istorija, dopizdili ste davno svima sa omalozavanjem drugih naroda, i svi su vas se rijesili jos jedino mi u BiH trpimo nepravdu, al i tome ce isteci rok trajanja. Nemojte dolaziti na nase portale i nama drzati predavanja o bilo cemu. Nece nama necivilizovana b.a.g.r a dolaziti i lijeciti svoje komplexe ovde. Uvijek se pozivate na nekakvo "prodavanje vjere", a to sto su vase pra pra babe prodavale onu stvar Turcima za veceru, to zaboravljate i cije gene nosite. U bivsim drzavnim zajednicama decenijaa su se prikrivali vasi zlocini nad Bosnjacima, ali ne vise. Krivo vam sto se sad zna kakvi ste i dzaba sva vasa pretvaranja pred svijetom.
Nema Vlaha dok ne rodi Fata
Samo se pitam otkuda njima legitimnost da predstavljaju 300000 Bošnjaka? Evo, recimo da osnujem organizaciju koja se zove "Tursko vijeće"(i mogu), da li time automatski predstavljam 10000 Turaka u BiH? Cenzura je neprihvatljiva, potrebno je pokrenuti smjenu njegovu. Nećemo se služiti šerijatskim metodama ;) Živjeli vi meni.
Kmeeee, kmeeeee, kmeeee
serili bi kakili bi
male vjerske skupine koja se ocajnicki trudi da bude narod naduvavajuci broj pipadnikai istovremeno lazuci po svijetu o toboznjem genocidu koji je nad njima izvrsen ako ih je ovdje nadpolovicna vecina kako kazu 2000000 a samo u americi 300000 o kakvom oni genocidu govore kada ih je po posljednjem popisu bilo 1 700 000
muslici su vrlo mocna udruga u americi,treba ih se cuvati
Da nam nije dijaspore i nasih dragih sto zive vani pola Bosne bi bilo gladno.Ja licno od svog sina dobijem 500e mjesecno,moja kcerka od kcerke tj moje unuke isto dobije 500e,moja sestra od sina i kcerke dobije.pa kad dodju u Bosnu potrose na odmoru par hiljada... Koliko ovakvih familija ima u BiH ?Svaka 2 kuca ima nekoga vani. Onda ovi lopovi sto odu gore da kradu pokrase boga oca.Vrate se fino se obuku,trose pare po kaficima,voze fina auta.malo sponzoruse finansiraju.. Sacekajte dok mi stari pomremo pa cete da vidite belaja kad ne budu slali,a moje unuke i unuk ne pricaju Bosanski ne vjerujem ni da ce se vracati u Bosnu...Sutite ne ljutite nam dijasporu ako oni zavrnu pipe sipak cemo moci svaki dan s kafe na kafu.Ja s mojom Nedzmijom svaki dan odem na picu na kafu kolac a sve to nasi sinovi nama posalju
Kukavice uvjek kukaju I to Je to
Dok bude na ovj poziciji redovno ce dobijati bosnjacku city. Morace da se pravda i nece imati mira ;).
Nedaj se Vuce, muslmani su izdajice svoje slavjanske brace, sad kmece o losim namjerama aa kroz vjekove zabijali srbima noz u ledja. Samo kad se pojavi gazda, klali pod sultanom klali po kajzerom prelivode. Sad mi negiramo genocid a oni ga vrsili 3 puta u zadnjih sto godina
PA NARAVNO DA DRZAVA NEFUKCIONISE. STA JE DEJAN OCEKIVAO ? KAKO CE FUNKCIONISATI KAD SU POLITCKE VODE NEUJEDINJENI I MANIPULISU SA NARODOM A SVE POD DIREKCIJOM STRANIH SILA. NARAVNO DA SE BOSNJACI NIKAD NECE ODRECI NIJEDNOG PEDLJA OVE NAM JEDINE DRZAVE . SAMO JE PROBLEM ZA TAKOZVANE SRBE KOJI SU USTVARI GENETSKI VLASI ALI SAMO POSRBLJENI. VELIKA VECINA TZV SRPSKOG ELEMENTA JE DOSLA NA OVE PROSTORE TOKOM MUSLIMANSKE TJ OTOMANSKE VLADAVINE. TO JE NAJVECA NEPRAVDA KOJU SU DOMACA VLASTELA ILI BEGOVI URADILI BOSNJACKOM NARODU. VLASKE SLUGE SU ISKORISTILE SITUACIJU I AGRARNOM REFORMOM POKRALE ZEMLJU BOSNJACKIH ZEMLJOPOSJEDNIKA. DA BI SE SVE TO ZATASKALO POKUSALO SE GENOCIDOM ZAVRSITI POSAO. PAMETNOM JE JASNO DA OVDJE JE MOGUC PROSPERITETAN ZIVOT SVIM NARODIMA ALI AKO KRENEMO UDRUZENO PROTIV NEPRAVEDNIH POLITICARA I STVORIMO ZAJEDNICKU DRZAVU.
pravi baliyski odgovor, opet bi ono da neko drugi napada Srba a baliya bi hinjski da im se pridruzi :):):):) Pa sto pyzdo jedna nisi rekao da se vi bosnjaci dignete i da napadnete Srbiju pa kom opanci a kom obojci?????? A ne, gnjida muslimanska bi da se cijeli copor skupi da da onda baliya napada Srbiju....bijedo jedna jadna muslimanska, takvi ste kroz cijelu istoriju !!!!!
Znam ja to hoce Srbenada da pita kako je moguce da ni poslije 20 godina jos niko nije osudjen za pokolj Srba u Hrasnici Avgusta 1992 i ubustva i mucene u Viktoru Bubnju.
Nazalost bosnjaci nikako da shvate da je drzava na vestackim plucima i da nikada nece prodisati. Price i pisma i san o dominaciji i plakanje nad sudbinom nece promeniti situaciju. Kod bosnjaka postoji mit o zrtvi i uporno ocekivanje da ce tuzilac biti i sudija jer ih je podrzavao i napravio cirkus zvani Hag. Nije im odgovarala Yugoslavija, zna se sta su bosnjaci radili u proslosti, ali o tome ne zele da govore. Pojam demokratije zamenjuju sa pojmom dominacije. Zamena teza je prihvatljiva a jos vise selektivna istina I manipulacija u reziji Merona i slicnih. To je put da sami rasture svoju drzavu makar bila i na vestackim plucima.