Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad hodam ulicama Sarajeva uvjek pod strahom. Sarajevo je prepuno takvih divljaka. Semafor nikad ne prelazite vjerujuci da.ce vozila stati na crveno.
Sankt Johann in Ponagu... Mjesto ko iz bajke, turizam cvjeta, kuce ko razglednice.. Svi zaposleni jake plate a jaran podivljo... Bravo jarane, bravo... Djubre jedno!
Slazem se, mjesto je bas kao iz bajke.Preselio sam se tu prije neke 3 godine.
U svijetu smo Bosanci, u Bosni smo bosnjaci, hrvati, srbi 😎 Vidite li kako manipulisu sa nama putem medija ????
Majmun iz dijaspore, šta očekivati, babin sin, 24 godine otišao za vrijeme rata, ne zna bosanski, ne zna nista od Bosne, kakav bosanac, to je auslender.
Majmun bosanski !
Dograbio se jadan dobre ceste pa da malo isproba,eeee tuge hoće ga Auslenderi oderat po ušima neće mu više nikad naum pasti! Oni kad uvidzaj obave i za dedu mu se zna jel bio sposoban ili nije
Kad je u Bosni onda je srbin, hrvat ili bosnjak, a kad je na strani onda je bosanac. Znaci svagdje smo jednaki osim u svojoj zemlji.
Oli je zaboravio da nije u Bosni
Balkanske frustracije!
Opet bosnjo pozurio prat guzovee
Bosanac, sama riječ sve govori.
rokni babinog sina na licu mjesta
Krivi su mobiteli, droge i alkohol. Eto zbog čega se ljudi sudaraju i ginu.
Ni mi Bosanci neznamo šta hoćemo... Kada kaže neko da je srbin iz Bosne mi uvijek kažemo svi ste Bosanci imate bosansko državljanstvo, (wanna be srbin itd itd).. ćim neko nest zasere onda je srbin sa bosanskim pasošima:).... Umirem od smijeha...
@Sanjo.ba Imamo bosansko hercegovacko drzavljanstvo
Dnevna doza prosječnog Bošnje.
garant se vraco s godisnjeg iz bosne pa se nije jos ustelio u normalnu voznju malo ga prenijelo