Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro nije toliko cudno sto oni nece da priznaju Palestinu ipak svi imaju dobre odnose sa Izraelom a prije svega sa SAD -om . A zasto su upravo te zapadne zemlje sponzori rezolucije o Srebrenici a osim Jordana ja msm da nije nijedna arapska zemlja. Zasto oni tako zestoko ne skacu da brane nas, da nam pomazu, da pokazu stalno da su uz nas. Svako gleda svoj interes samo se mi radujemo da se posvadjamo sa cijelim svijetom zbog nekoga ko ne zna ni sam sta hoce.
Priznajem da ne razumijem zašto sve zemlje ne bi priznale Palestinu? Pa i Amerika i EU se zalažu za dvodržavno rješenje, ne bi li se tako proces samo ubrzao?
Pa to automatski značilo priznanje da je Izrael ušao u teritoriju druge priznate države, počinio agresiju i genocid. A možeš pretpostaviti koliko su moćni židovi koji se protiv toga bore i lobiraju. Osim toga, ne pitaju se građani. Pola ovih političara ti isti židovi drže u šaci...
Kakogod opet Slovenija najviše liči na Jugoslaviju od svih ovih bijednih banana državica što su ostale
Oni bi najradije da se ekonomski vrate u Jugoslaviju.Kome sad mogu prodat ves masinu,tv,nekadasnji prepakovani video,Iskrine busilice? Svi bi u uniju a tamo treba kvalitet
Reis neka pita američkog ambasadora ili Šmidta šta da uradi!?
Zašto se prvo morao desiti genocid da bi se krenulo da priznavanjem? Moglo je to sve i prije 10, 30 ili 50 godina.