Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba naglasiti- verbalno ga je napao. I nista. Kod nas policija ako im se ne svidja natpis na majici, sakom udaraju u glavu , onesvjeste te i nastave udarati.
Ovako naše treba pratit na svakom koraku..
Za razliku od naših "patriota", u Britaniji ih nije strah yebatt mayku političarima, a ne zanosit im guzove ko naši 25 godina.
hu iz ju. ovo je neki plaćenik, we love EU, we love Brisel
Ja belaja Tito dragi
Ovaj Boris je očigledno žrtveni pijun..
On da se pročešlja, dobio bi većinu u Parlamentu.
Mene je rahmetli babo koji nije puno pričao ali kad kaže pametnu zbori rekao"sine čuvaj se ljudi žute kose" sad kontam o čemu je pričao
Zato našim političarima običan smrtnik može najbliže priči samo na glasačkom listiću.
kada bi neki gradjanin BiH ovako dobacio nekom uhljebu iz vlasti...policije u sluzbi mafije bi mu kosti onako demokratski polomili...
Možete ga povuć' za tursku čundaru.