Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo istina u vatri gorili dabogda.
...istina je ,stići će i njih kazna nesnosna aBd!
ako se bude boga pitalo,stići će njih kurčina!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Britanska propaganda.
ista ona propaganda kao za bojne otrove,ti neshvatas da je cilj britanije i amerike da uzmu Iransku naftu,nemogu je uzeti dok ne osvoje Siriju,svakakvim spletkama pokusavaju dobiti javnost kako bi javnost odobrila napad n Siriju,neopravdavam asada ali protiv jedne drzave kao sto je Sirija ratuju 20% stanovnistva i 80% americko-cifutskih placenika koji dolaze sa raznih strana svijeta pa i iz srbije.
ista ona propaganda kao za bojne otrove,ti neshvatas da je cilj britanije i amerike da uzmu Iransku naftu,nemogu je uzeti dok ne osvoje Siriju,svakakvim spletkama pokusavaju dobiti javnost kako bi javnost odobrila napad n Siriju,neopravdavam asada ali protiv jedne drzave kao sto je Sirija ratuju 20% stanovnistva i 80% americko-cifutskih placenika koji dolaze sa raznih strana svijeta pa i iz srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vjerovatno su i bacali jadne pobunjenike u kaveze lavovima...
nije uopste bitna propaganda ili druge stvari, svi koji imaju srca ovako nesto da urade su umobolesnici, pa koja jos normalna osoba moze ovo uraditi! DaBogda im se sve vratilo!
BRAVO KLIX,BRAVO!
navikli smo na svakakve gadosti iz sirije,,, ali ovo je stvarno tesko za povjerovati.,
cisto preseravanje..medijsko napuhavanje!! ustvari cak i mislim da su ovo teroristi! ako su mogli glave kidati i djeci i drugim ljudima mogu gadjati i trudnice!! Zivio Assad!!
Propaganda kakav je ovo glupi snimak jeste li ikad vidjeli snajper da je pogodio Fetus u glavu nebi je bilo uopste, protiv nasilja sam al ovo je custa glupost!!
Ljudi moji, šta se ovo radi. Pa koja je svrha? Je li zaista vrijedno tolikih života, patnje i boli? Koliko to bolesnih umova vodi države i organizacije, a ne smatramo ih bolesnima samo zato što nose fina odijela, imaju fine manire i lijepo pričaju za govornicom i pred kamerama? Bog neka nas sve sačuva od zla svakojakog, da budemo zdravi i pri pameti. Ostalo ćemo nekako izdeverati.
http://www.youtube.com/watch?v=wlMf9sIzfXE
Rekao je Allah, dž.š.: "Recite vi Meni: Da li sjemenu koje ubacujete vi oblik dajete ili Mi to činimo?". (Prijevod značenja - El-Vakia, 58.-59.) "Mi smo, zaista, čovjeka od biti zemljestvorili, zatim ga kao kap sjemena ...". (Prijevod značenja - El-Mu'minun, 12.-14.) Molim Allaha, dž.š., da ovi dokazi učvrste vjernicima njihov iman i da im budu korisno oružje u borbi protiv ateizma.
Ja mislio da neće biti nitko dovoljno glup da u ovo povjeruje , pogotovo s obzirom na sliku koju su stavili , ali opet su me klixovci demantirali. Pa zar nebi lubanja fetusa imala ulaznu ranu da je metak ušao u nju? Zar nebi bila djelomično smrslama jer koliko vidim metak je ovdje skoro pa čitav? Nemam ništa protiv ratne propagande, ali ovi kozojebi u Siriji bi se stvarno mogli malo potrudit.
smrskana.
Ovim ratnim kirurzima treba spomenik dignuti. Po cijele dane krpis ljude koje su psihopate unakazile. Jos si zavrsio mukotrpan fax da se bavis s tim zanimanjem.
Čemu vodi ovaj svijet.. Da Bog Dragi sačuva..
ŠTA SE POTURICE ČUDE BAR ONI ZNAJU KAKO JE VRŠITI MASAKR NAD SOPSTVENIM NARODOM(markale,vase miskina,srebrenica tuzlanska kapija,zapadna bosna) BOŠNJACI=SIRIJCI=IRAČANI=AVGANISTANCI=PAKISTANCI i ostala ljuska bagra su isto SRANJE DRUGO PAKOVANJE
jbm ti ja od nerodjenog do umrlog!
I nerođeno u umrlom također...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
... i tvrdi ...ej moji jadni klix 100$ za clanak pa i Semir Osmanagic tvrdi da su piramide u visoko vec 8 ili vise godina pa gdje su ??? sta Vi za citatelje smatrate ???
Ne moze niko biti toliko bolestan...