Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El-Fatifa, da im dragi Allah podari Dzennet
@sbiljeska u suri ili dovi el fatiha kazes trazimo milost od Allaha dz.s, e sad da li mi mozemo trazitit od Allaha da se smiluje nasim roditeljima ili dragim prijateljima koji su preselili da ih nagradi najboljom nagradom ?! ako ti je neko reko e to ej novotarija nemoj odma da povjerujes malo i ti razmisli o tome ;) Sellam alejk.
Ma sve je ok samo nek nam kazu kojeg šejha slijede pa ce nam sve biti jasno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
El-Fatiha.
Tako je, ali je Fatihu lijepo učiti bez obzira na vrijeme i mjesto, s obzirom da je to prva sura u Ku'ranu daje joj se prednost u odnosu na ostale sure, koje nisu manje važne, tako da je najprikladnija od svih sura za učenje na dženazama. :)
Nisi ti kriv, krivi su roditelji.
Nek im je rahmet... Ovo troje su bili baš onakvi kakvi bi muslimani trebali biti. Ovako lijepi, obrazovani i korisni članovi multikulturalnog društva nikako se ne uklapaju u poimanje savremenog muslimana, koji voli "bradonje" podržava terorizam i mrzi sve kjafirsko. Veliki je ovo gubitak.
O 3 američka muslimana se piše opširno, a Kebo predao preko 10K dokumenata koja sadrže masovne zločine - ni slova. Bijedno!!!
O 3 američka muslimana se piše opširno, a Kebo predao preko 10K dokumenata koja sadrže masovne zločine - ni slova. Bijedno!!!
Otkad se muslimani stavljaju u one sanduke? Niđe veze..
Ubit mlade ljude, nenaoružane i bez mogućnosti za samoodbranu može samo kukavelj i ološ.
Allah ih je na bolje premjestio.
sbiljeska@nek si im rek"o....koliko je bosnjo uveo novotarije u islam ni sam nezna....al zna samo reći,neznaju oni arapi klanjat,ovako se klanja ovo je naša TRADICIJA......a sve vezano za objave bilo je na Bliskom istoku....bošnjo kaže ja cu klanjati kako je moj dido klanjo...šta ovi znaju,nešto dižu ruke,po dva rekata klanjaju,brade noce itd itd....a pitaj ovdje svakog "MUSLIMANA" na portalu da nabroji pet samo pet ashaba Poslanika pa da vidiš rezultat.....žalosno je to....a znaju prvi tim reala,barse i drugim pametovat....
I islam je novotarija od 622.
Sirijska vojska posljednjih tjedana pobila nekoliko stotina muslimana u bombardiranjima istočne Gute. Jesu li i oni američko-jevrejski teroristi ako uzmemo u obzir da su u savezu sa Hezbollahom koji je neprijatelj Izraelu? Hoće li se proučavati fatihe za ubijene sunitske muslimane posljednjih dana u Siriju?
Jesu ovi muslimani glupi! Sad treba raspravljati o Fatihi a ne o smrti nedužne djece. Sramota!
Muške čekaju djevice na nebu,a ženske dijevci.
i vas kjafire vatra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li u Sarajevu biti održan i komemorativni skup o ovih najmanje 10 poginulih u Pešavaru: http://www.bbc.com/news/world-south-asia-31451201 Ili su njihovi životi manje važni da se o tome priča i organizuju posebni skupovi kao za ono troje iz Amerike ? Ili se neće organizovati za tih 10 poginulih u napadu u Pešavaru jer su šiiti, pa ih organizator komemorativnog skupa skupa u Sarajevu ne ubraja u nešto vrijedno pridavanju pažnje ?
Zbog ovakvih govana Mevlid robija, u svojoj drzavi !!!
Američki terorist.
Ovaj puta nema "Žu svi musliman" jeli ??? To samo kad jeveji komanduju.
Nazalost vecina mojih facebook prijatelja je napisalo Je suis Charlie, a sada samo dvije osobe se oglasile povodom ove tragedije.. Ne razumijem zasto smo tako plitak narod?!
Stvarno niste normali.Susjed ubio susjede i neka frka,a kada ginu ljudi po islamskom svijetu i kada se odkidaju glave onda Bošnje šute.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema Natanjahua da se gura u prvi red. Ni ostale ne vidim.
Svaka cast na komentaru, cisti centar.
znas sta, da je kakav Jusuf rokno 3 normalna studenta,amerikanosi bi te vijesti toliko sirili da bi ih i oni na ahiretu sad citali,odma bi bilo "islam-vjera koja usmjerava ljude na terorizam",al posto je to Craig Stephen Hicks,onda je on neki krejzi maderfaker kojeg je "prenjelo" i nije terorista... pu majke vam ga zapadnjacke nabijem