Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi pobili 25% sjevern korejske populacije! 25%! i to u rat, posle tog rata ih je izginulo na milione od gladi, pobili preko 2 miliona vietnamaca i preko milion iracana. E u to zlo se odvratni bosnjo ugleda.
Meni je jasna kritika Zapada ali mi nije jasno nicim opravdano hvaljenje Rusije, Taj fenomen nikako da razumijem. A podnjecu vise krivicnih prijava danas protiv tebe u vezi pisanja o Srebrenici. Neci ti vise biti jednostvano kad te neki nas policajac zaustavi na rutinskoj kontroli.
Nekome je ovo mozda sega ali mogla bi nas cekati teska zima ukoliko se rat u Ukrajini nastavi.
Dakle vec si posijo da se obezbjedis, ili namjeravas da kukas kada dodje zima i da ti opet vlast bude kriva za sve.....
Vlast je kriva za sve kod nas u BiH ili ti zivis u nekom paralelnom svijetu pa to ne vidis
Azotna gnojiva 2021., Rusija izvezla 15 posto svjetskog izvoza. Potom Kina 13, Kanada 8, Maroko 7, Amerika 5, Saudija i Nizozemska po 4.
Zapadna logika: mi cemo vam uvest sankcije na svakom polju, a vi cete i dalje nema davat gas, naftu i pšenicu isto ko i dosad.
Samo vi ložite Ukrajince da ginu, zaboli vas za njih vama treba pješadija
Ne misli već zna i sigurna je u tom što radi ,a vama eto Bajden nek vam dostavlja plin ,naftu i plaća račune.
Rusija hranom, a vi nas je bete s energentima, a onda sa svim sto je dalje u nizu. Ko to ne vidi onda je lud. Dolar nikad jaci nakon pocetka ovog rata, a dotad bio prno q za usi. De nam reci u cije dzepove ide ova razlika u cijenama od sad i prije 2,5 mjeseca? U ruske?
@connected ako cemo iskreno, mi smo njih karali i cim odu ameri opet cemo, oni nemaju sanse. i nije 500 godina vec tacnije 380, ali eto mi smo OPSTALI kao nacija pod njima a vi POSTALI neka novokomponovana izmisljena nacija a u sustini ste obicna po turad.
Nemoj tako mikaelson,banovat ce te klix ko I mene sto ih pokusavamo naucit porijeklu I histlriji
Vi ćete nekoga učiti istoriju. Pre sredine 19. veka ništa niste znali o srednjovekovnoj Bosni, ni jedno sećanje na bosanske vladare. Sve što znate o Bosni srednjeg veka su vas stranci naučili. Svaki put vrisnem od smeha kada pročitam ili čujem ''bošnjački historičar''. Što se tiče garavosti, pa stanovnici južne Evrope i generalno Mediterana jesu tamniji i Iliri i Tračani su bili tamniji. Svetla koža i svetla kosa su došli sa severa gde je Sunce slabije.
Koji ste vi licemjeri..
CNN javlja da su Rusi su na zahtjev NATO-a od 14 maja uspostavili potpuni prekid vatre u Mariupolju
"A na evropskim i drugim poljima, bez naših đubriva, rasti će samo sočni korovi", Dakle bez Ruskih hovana nema napretka. Posalji te ih nasim komsijama preko Drine, oni vole sve vase. Napravili bi bas bogatu trpezu od vaseg djubriva. E Tito dragi djubrivom ucjenjuju. Pa ovi su gori nego sto sam i mislio, a nisam mislio nista dobro.
Tako je majstore
Pa odvoji Nesto od 40 milijardi za humanitarnu