Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga jos jedan zapisnicar cinjenicnog stanja
Misliš još jedna osoba koja govori muslimanima sve će biti uredu, kao što su govorili 90tih godina, pa su zaustavili oslobađajuće vojske u vidu HVO i ARBiH na nekoliko km od BL. Braćo moja, u se i u svoje kljuse, ne vjerujte puno "prijateljima" uzdajte se u Boga dragog, i spremno i hladne glave, dočekajmo nove chetalje i njihove poteze.
Htjedoh isto napisati. Kako nas samo levate ovi klosari a mi cekamo da oni nesto urade ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto mi ne znamo da podriva.. joj zamlacivanja ovi ko da su iz centrale SDA🤮
Tvoje je da sutis i saburas na kradju tvojih pajdasa, tako su vac ucili 🤫
Koliko vam Dodik i RS placa da samo pisete pisma i budete saucesnici unistavanju BiH???
Ovi stranci samo šupljiraju, osuđuju, zabrinuti palamude, sve je ovo njihovo maslo.
Nikako da se politicari a i narod ne osvjeste podpisivanjem dejtonskog sporazuma amerika i eu su oprali ruke od BH i sad je na nama politicarima da stvoprimo drzavu cekajuci njih necemo se pomaci sa istog mjesta narednig p generacija.
Pa sto ga onda nesmjenite i ne zabranite politicko djelovanje zauvjek ali nema te vi damu i hrabrosti ili vas je kupio sve redom-
Pa sklonite svoga miljenika, a ne sto mu dozvoljavate da ovo radi. Pokazite bar jednom u zivotu da ste spremni priznati svoju gresku. Nazalost ameri to nikada ne rade. Nemaju hrabrosti za to.
I šta sad?
ma ja eno trse se dodo ko jermenija
ekaju da ga Rusija zastiti prije bilo kakvog djelovanja. Rusija se vec umijesala u UN-u i stat ce u zastitu medjeda zvanog DoDick, a to ovi i cekaju pa da ne mogu i ne smiju nista. Napad na Ustav je napad na drzavu a ovi samo govore nije jos vrijeme za djelovanje i smjenu, a mi stojimo iza drzave i suvereniteta. Pa ako stojis, zasto ne djelujes! Sta treba da neko uradi da bi djelovali. Bacanje prasine u oci. Hvala nasim 'prijateljima' kao i kratkovidnoj i prokletoj Trojci.
Pozovi ga i ti da razgovarate, naravno ako Mile bude htio
Nastavlja amerika i Eu sa supljiranjem jer i dalje uzimaju i grade jos vise Dodika za osobu bitnom u regionu, danas- sutra moze napraviti veliko njesra, a oni bi lafo pregovarali snjim, dok bi mi opet bili donji ;)
Ovi amerikanci nas Bosnjake brane kao Mujo Sulju iz viceva🤔 HAJ JOS JEDANPUT AKO SMIJES😁
Mrs dvolicnjace i tvoja kompletna administracijo
Jedni ga hvale, drugi žale, treći kažu e moj brale...
Vama gospodo iz Esada izgleda ništa nije sveto pa ni pljuvanje po zrtvama samo ako su tudje ako su vaše pa makar bile i falsifikat svete su samo ako vi tako kazete..... Negiranje genocida, naroda, postojanja, prava, totalni aparthejd na okupiranim teritorijama i vi sa svojim sporazumom samo otirete guzicu jer ne cinite nista da se sprijece ovakva orgijanja koja su posljedica tog istog sporazuma.
NEMOJ PRETJERAT GRLO CE TE ZABOLITI !!!! SVI STE VI LICEMJERI KADA SU MUSLIMANI U PITANJU!!