Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
, 😂😂😂😂Cave jedne
A mrtve ko jeeebe hiljae mrtvih samo kolateralna šteta. Sve koji žele rat otimanje tuđih teritorija treba na neki način ukloniti sa ove planete.
https://crna-hronika.info/video-uskoro-izlazi-film-borba-za-slobodu-republike-srpske/386552
Hihihihih a kasnije sledi borba i rezervacija za ograničenim mjestima pod Tarabićevom šljivom
Zaustavite hebeni rat, popisam vam i cijene i sve, neka referendum rijesi gdje ko zeli i cao... Budala zna da se Rusiju na njenoj granici vojno poraziti ne moze i to treba trezveno prihvatiti i napraviti referendum i kasnije osnovati sud da plati svako svoje zlocine... Dosta vise ubijanja!
Moguce je svakoga poraziti ali uz koje posljedice po planetu??? Dok su bili Mongoli borilo se macevima a sad je to igra sa sudbinom planete!
Porazili ih Afganistanci na granici, a bogami i Ceceni prvi put.
Da hoce meteor da nas udari da gledamo preko TVa uzivo bilo bi zanimljivo
mislim da je najjednostavnije pogledatu odnos eura i dolara i to je to. Drzat ce ovo jos malo a onda ce amerika ovo prekinuti, kad oni kazu stop onda je stop kakva rusija, kina itd
„Ne mozes bre na Rusiju bracku zemlju nasu alo bre majmune jesi poludio. Brat Putin ima rakete oni imaju 16 maha smak svijeta nema obrane nema nicega bre alo ludaci bre“ - srpska sirotilja
HAHAHAHAHA UKLONILI KOMENTARE NA BAKIROVOM ČLANKU.
Gledam i ne vjerujem
Prvo su na Covicevom pa sad na Bakirovom, na redu je Dodik hahahh
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zasto se ne mogu komentirati FENA-ine objave??