Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povuci se odmah šta čekaš? ŽVVVVVAAAAAALJLJLJLJOOOOOoooo
Ja bi dodao.. da nacinalisti nikad ne moze biti dobar racionalan politicar...Vucic ostaje zaglavljen i Balkanskoj kaljugi.
Čovjek više vremena provede dnevno na televiziji nego u krevetu spavajući Sajko
Isto ovako su "poretili" zapadnim derzavama kada je pocela lavina Priznanje Nezavisnosti Derzave Republike Kosova 2008 da ce povlacit ambasade iz ti zemala kao da se oni sekiraju sto i su radioli povukli ambasadore ali kad su nakon mesec dana vratili opet ambasadore reklisu da su bili pozvani na konsultacije a nisu se povukli HAHAHA... srpska posla
sto se prije povucete to bolje
Vucic treba da kaze: Ljudi sad nije pravi trenutak, kad dode onda cemo sa 200k vojnika pregazit to dole ko plitak potok a do tad uz pomoc amerike nek rade sta oce i nek ih primaju gdje hoce.
Kosovo republjik.....
Nije bitan pojedinac, nije bitan Vučić. Bitan je princip i ni pod razno ne trebaju da daju Kosovo. Ne bih ni ja na njihovom mjestu. Amin!
Ovo je prevarant, treba ga se paziti
Velikosrbi uvjek lazu.
malo pred izbore da nalozi Pacenike
vratite i pare Europskoj Uniji, sta ce vam tudje pare
eto bas ce EU biti krivo ako se povucete
Bit ce znaci kosovo jace i naprednije od srbije ako Bog da. Sumska stvorenja, sve je to ista bagra. I dodo i ovaj placko.
Bye bye
Ja bi dodao.. da nacinalisti nikad ne moze biti dobar racionalan politicar...Vucic ostaje zaglavljen i Balkanskoj kaljugi.
i vi bi se bunili da vam RS hoce isto,ne budite licemjeri
Ja fakat ne mogu razumijeti ljude koji uz savremene izvore poput gugla ne mogu dokuciti da je Kosovo drzava a RS entitet jedne drzave.
Koja šteta