Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajte vi mene zaposlite i ja ču gledat što hočete pijevajuči i neće zamene biti tog psps stresa
igrali kantera previse, jbg
ja već duže vrijeme kontam da tužim PornHub, takva videa puštaju da je mene bilo sramota, ja sam moro djecu u drugu sobu odvest
e to vam je kaptalizam i truhli zapad, za pare moraš gledat stravične videje... a ovamo učestvuješ u njima i to sve besplatno...
Šta je sa bivšim vojnicima iz BiH ??? Koga da oni tuže MMF ?.jer je banda na vlasti a koja nije bila u vjsci sve založila za kredite koje je potrošila na derneke, proslave, vjerske zajednice, kurve i zapošljavanje najuže rodbine u najužim rukovodstvima preduzeća i ustanova u rasulu !
NAPOMNEA za one koji razmišljaju o kolektivnoj tužbi: Američki amrinci za koje Obama jučer izjavi ko Malik da ih voli više od sebe, kao probrani, obdareni i višegodišnji obućeni u zoni ratnih dejstava mogu biti najviše 1,5 godina. Kod nas ono u cugu 4 godine i nikom ništa. Ipak treba sačekati da BAkir naplati odštetu od BiH radi boravka u trezoru 4 godine odkal je samo izlazio radi vreća i prolaska kroz tunel !
@frka bio je rat,bili smo napadnuti i branili smo se inače nas nebi bilo(sječaš li se Radovanove izjave o nestanku jednog naroda?)Šta sad treba,neko da ti plati što si branio svoju kuću,mater sačuvo od silovanja,baba od klanja???Hoćeš da ti MMF isplati nadoknadu što si osto żiv???Tuži sam sebe zbog pomanjka patriotizma!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)