Šta je sa bivšim vojnicima iz BiH ??? Koga da oni tuže MMF ?.jer je banda na vlasti a koja nije bila u vjsci sve založila za kredite koje je potrošila na derneke, proslave, vjerske zajednice, kurve i zapošljavanje najuže rodbine u najužim rukovodstvima preduzeća i ustanova u rasulu !
NAPOMNEA za one koji razmišljaju o kolektivnoj tužbi: Američki amrinci za koje Obama jučer izjavi ko Malik da ih voli više od sebe, kao probrani, obdareni i višegodišnji obućeni u zoni ratnih dejstava mogu biti najviše 1,5 godina. Kod nas ono u cugu 4 godine i nikom ništa. Ipak treba sačekati da BAkir naplati odštetu od BiH radi boravka u trezoru 4 godine odkal je samo izlazio radi vreća i prolaska kroz tunel !
@frka bio je rat,bili smo napadnuti i branili smo se inače nas nebi bilo(sječaš li se Radovanove izjave o nestanku jednog naroda?)Šta sad treba,neko da ti plati što si branio svoju kuću,mater sačuvo od silovanja,baba od klanja???Hoćeš da ti MMF isplati nadoknadu što si osto żiv???Tuži sam sebe zbog pomanjka patriotizma!
Prikaži sve komentare (24)