Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se izlijecis vrati se u zemlju da te pogubimo-
I Pakistan napredniji, ocito.. Nije djaba da se vicevi pricaju o Bosancima (kad i jesmo glupi) Kad me neki stranac pita o ekonomsko-politickoj situaciji u Bosni..obuzme me sram, tuga..lagano mi se i oci napune suzama..i kazem...ma nemoze se to objasnit
po ovoj logici kod nas ne bi nitko živi ostao...
Jednog dana insaAllah cemo i mi nase lidere docekati na Sudu
Tsko treba ovde.
Neka dođe u Bosnu, svakako nas je zadužio dajući povoljan kredit i poljoprivredne motokultivatore, a svakako ima ovde svojih zemljaka koji pristižu u sve većem broju!
Jedan “mali” detalj koji je Klix zaboravio: Od 2014. živi na relaciji London - Dubai, tako da od ovog nema ništa.
Proces trajao od 2013 ! Kako klix petlja, nagađa! Gospodin je napravio veleizdaju 2014 godine, toliko da znate
tamam će se vratiti
covjek otisao da se lijeci a osudje na smrt
Bake ti si sljedeci hahaha
Sud: De jarane kad se malo oporavis navrati da te objesimo o prvu benderu. Preverzni Musaraf: Imam bolove u predjelu medjunozja cim to rijesim vidimo se.
Luda zemlja.
Pa zar ovo nije OPOMENA "NAŠIM VLADARIMA" !!!
Sigorno ce pozuriti da se vrati sa lijecenja
Ima nešto čudno u ljudima kada se dograbe vlasti ne silaze dok ih smrt ne stigne..a da odu na vrijeme no problem.
A kad bi znali kako je biti na vlasti prevelika odgovornost pred Bogom, bjezali bi od vlasti kao "đavo od krsta"....ali ljudi ne "vide dalje od nosa"....sami sebe u propast bacaju