Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i NATO rece da ce milosrdni andjeo biti okoncan za nedelju dana :)
U regiji najcjenjenijja katoli;ka zemlja, poslije Italije. Pa i Poljske. Podsje'a] na Srbe koji su u protekloj dekadi pričali da je Beograd prvi kulturni grad Balkana, ili će to uskoro postati. Možda, ali svakako samo poslije Atine.
...bogami, jesmo...
...usput, hrvatino...odi da te povedem u fojnički samostan, pa upitaj za jednog gvardijana, mog pretka...taj je bio i Hrvat i čovjek...u grobu se okreće od današnjih hrvatina...nadam se da smo se sada razumjeli :)
...u oprost svevišnjeg ne vjerujem :)...to što ti zoveš "podyeb...." je cinizam ironija, sarkazam i ostalo iz arsenala dijaloga sa ostrašćenim nacionalistima, pripadnicima "božijeg naroda", koji god to bio...moraš prihvatiti da nisu baš svi u torinama...kako god ti bolno bilo :)
@commi, ćitam ja tebe dugo....neka ti Bog oprosti na svemu što cinično podjebav...sve od reda...rekao sam ti makni se od vraga ...
...dečko, samo budale činjenice nazivaju pljuvanjem...krivousti je zločinac, kome je samo dopušteno da umre...kao i još jedan odavde...politika, dečko...odrasti...
@commi, ma znamo mi Hrvati likove kao ti te quazimodo likove....ne boj se uzmi našu Katoličku snagu, već sam ti rekao...odupri se od tog vraga što ti muti mozak da pljuješ po drugima...umrijet ćeš u zavisti, bjež od toga...
...taj "pokroviteljski" ton baš i ne ide...treba raspolagati činjenicama :)
gracias argentina , chile danke deutschland , austria thank you usa grazie italia koszonom magyarorszag
rekao bih da je krivousti bezveze obećavao :) __- aha da da imaš pravo...e da je nekome to...
...rekao bih da je krivousti bezveze obećavao :)
@hzu ...samo da te ispravim...150 milijardi $...tako je obećavo krivousti... __________- ah bezveze komentiraš...ok ajde spavaj..
@hzu ...samo da te ispravim...150 milijardi $...tako je obećavo krivousti...
A najnovije procijene kažu da smo imali oružje koje 1991. koje Hrvatska ima dana , rat bi trajao samo 1. DAN!!!!!!!