Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bzvz 5 godina zivota zbog crnog narkomana..
Mamicu ti guze crnci hahaha
Gledao sam snimak na svom omiljenom youtube kanalu za policijske akcije. Na snimku se jasno vidi da mu cajci nisu ništa uradili. Lik bio nadrogiran, šta li već. https://www.youtube.com/watch?v=XkEGGLu_fNU
Kakav cirkus, pravosuđe u ovom slučaju na razini balkanskog
Za uklanjanje lopova, narkomana, monstruma koji je trudnicu pljackao pod prijetnjom pistoljem treba da ih nagrade, a ne kazne i uopce nije bitno koje je boje koze!!! Da je bio bijelac u pitanju ovim ljudima se vjerovatno ne bi ni sudilo. Samo su radili svoj posao i sad su kaznjeni zbog toga. Sramota za sud koji je pod uticajem glupe mase i medija.
Sto?
Kad pročitam neke komentare , žao mi je što dišem isti zrak sa neljudima , rasistima , 🤮🤮🤮🤮
molim boga da pokloni tvojoj djeci razum , koji tebi nije dao , 🤲🙏
@fbUser1566979624 Prestani disati, ko te sljivi, ovo je nas zrak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Puno , od koga je ,
Samo hapsi rasisticku bagru! I onda im u zatvoru treba neko sjesti na prsa dok ne podju saptati Ne mogu da disem...nemam zraka. E tad ne treba popustati, sve dok ne izgube svijest. A onda ih pod hitno reanimirati, tako da cijeli zivot misle na gusenje i nikad ne zaborave.
lagano sandžački
ja ne mogu da vjerujem da su ameri rasisti, pa gdje ce oni.... divni, realni, solidarnost iznad nivoa, izvor demokratije itd. itd.