Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim smiješno da vi uopće niste ni objavili da su Iran i Saudi Arabia uspostavili diplomatske odnose nakon posredovanja Kine (i Rusije).
Iran I Saudia ulaze u BRICS PLUS ekonomsko-vojni savez
Cuj to..zidovi radili na stvaranju saveza arapskih zemalja da uniste Iran..Zidovska posla..muljaza da Musliman unistava Muslimana..majku vam nacisticku..
Mamu vam lopovsku
Najbolje da svi napuste ognjišta i ostave zemlju genocidnim Izraelcima u tuđem da uživaju
Vi ste POGAN SMUTLJIVA koja vec 70 godina zavadja i radi na zavadjanju arapskog svijeta.....A arapi su jis gori kad au to dozvolili.
I treba vam udaraca! nego šta ko ste vi da nečiju zemlju otimate!? ubijate, rušite raseljavate?!. šaka jada okružen Islamskim zemljama i tako se usudit ponašati samo da se Arapska liga složi gotovi ste pacovi!!.
Al što protiv Irana ???
Ovi su gori od Amerikanaca, e čuj da oni odlučuju ko sa kim smije razgovarati i surađivati.. Pritom Izrael surađuje sa svakim genocidnim režimom na planeti, kao nokat i meso sa svim diktatorima od samog svog osnivanja.
Ovo ce biti zanimljivo. Odoh da uzmem kokice.
Bliski istok je bio krunski dragulj američke hegemonije. Potrošili su trilijune dolara da stvore regiju u skladu sa svojim interesima a sada im Kinezi marširaju, ne držeći ni oružje ni bombe, i ruše cijeli sitem koji su SAD decenijama gradile.
Znamo svi šta su im Njemci uradili i koliko je naroda neduznog pobijeno i umjesto da su svu snagu okrenuli na Njemačku i njihovu politiku i tamo tažili svoja prava,pored Palestine sad im smeta i Iran koji nikad nikog nije napao a da ne govorimo o jadnim Palestincima šta im rade i protjeruju ih sa njihovih ognjišta,70 godina to traje i čitav svijet se pravi blesav.FREE PALESTINA i IRAN
radili protiv i rana i nakraju im pomogli ...
Ovaj portal je uzas zivi, ovi prenose zamo sta zapadni lažovi napišu
I Iran i Saudijska Arabija pod njihovom kontrolom. ISIS razorio islamske zemlje a nije njih napao. Pa ko ista zna o islamu zna da bi ti radikalisti prvo njih napali.
Sve sto ne valja za Zidove, valja za citav svijet!! Svi vide kakvi su to idioti!! USA daje pare svojih poreznih obveznika da bi ono idoti dole ne radili nista!!! To se samo moli po citav dan i noc!!!
Ne možeš u isto vrijeme biti na strani ovakve Amerike i protiv židova. To je jedan te isti konglomerat.
Eh ne ide vam na ruku sve što ste zamislili. Dosta svijeta se opametilo od vaših spletki. Nikad niste bili otovoreniji u svojim nakanama.....
Jude su se previše razbahatile.Ko vas više izašta pita.Pitanje je da li će cionistička država preživjeti narednih 10 godina.Autoritet saveznika Vatikana je pao na niske grane zbog previše seksualnih afera u crkvi,Amerika ključa od unutarnjih problema .Crni dani stižu Jude :D