Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti jedan put nisu rekli da će upotrebiti nuklearno oružje. Razmatraju upotrebu preventivnog udara u slučaju rata sa državama koje imaju nuklearno naoružanje. U Ukrajini ne. A američki generali koji titule stiču u Iraku i Avganistanu, znamo koliko su razmišljali o civilima, infrastrukturi i propisima ratovanja.
Stalno nešto Rusi Rusi i opet Rusi a zna se ko je 1945 2 atomske ispalio a oni su...DOBRI.....hahahaha
Ako Ruska vojska bude pred porazom, pa čak ako izgube i Krim samo će se povući kao što su i do sada stotinu puta. Rusija nuklearke koristi samo za zastrašivanje a sve je manje onih koji ih se boje.
Ovaj General ne ide do kraja . U svimanalizama Rusija zaostaje i nedaj boze takvog scenarija . U tom slucaju zivotna dob Rusije je od pet do sest sati . Ostaje samo pepeo i pustos.
Obični ruski plaćenik
Ameri znaju gdje putin piški, tako da bi njihova nuk pogodila njega u glavu.
svi ste vi naje...li ako mi upotrijebimo Željezaru Zenica
a vi opalite 3 scenario,zaspite ih prije nego oni ukr
Generali imaju svoje polje djelovanja a o nuklearkama odlucuju oni koji su pretpostaavljeni generalima a to su politicari. Oni nece dopustiti da dodje do nukleranog rata. A Japan? Tad je samo jedna strana imala nuk bombe. Kad dvije strane to imaju, nece se medjusobno gadjati. Bezveze drama oko toga.
Ruski Kim Jong-un je taj Putin
Putin je napravio gresku sto odma na pocetku nije aktivirao par takticki nuklearnih.
U tom slučaju Rusija će biti zbrisana sa lica zemlje u roku od 15 minuta, izvolite Z chetnici
morao bi ih nato sredit ;D jer bilo bi,, ili vi, ili mi, naravno mi,, :D preko amera bi je satrali za jedan dan pucanja !
Sve smo u ove 3 godine vidjeli, pocevsi od korone itd. Ne bi me iskreno cudilo da i nuklearni rat dozivimo.
Sve nuklearni analitičari a niko živ nije bio kad je i Amerika mogla u Vijetnamu, Sjevernoj Korjei, Afganistanu da upotrijebi isto. Navlačite jedni druge da na drugom narodu bacate bombe a sami ste čkepi da krenete jedni na druge. Mi smo hrabriji od 2 miliona od vas 500 miliona.
Upotrea nuklarenog oružja značu smak svijetaAutomatki če biti napadnuti istim tim nuklearnim oružjem tako da če milioni i milioni ljudi umrujti u roku jednog sata osatli milioni u roku dva tri jesecaCezujem 137 sastavni dio nuklearnog oružja sa razkaže nakon 100 godina.Znači nio ne dobiva svi gubeAl kako ima procedura za upotrebu nuklearnog oružja sumnjam da če ruski generali pristati na takvo nešto.