Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zlocini nikad ne zastarijevaju.Zlocinci,spavate li mirno?
@MulaMula..Nediceva fasisticka Srbija je prva u Evropi javila Hitleru da je poubijala u koncentracionim logorima u Srbiji sve Jevreje,a u hvatanju i egzekuciji ucestvovali su nedicevci,ljoticevci,drazini koljaci,a SPC je otvoreno podrzavala holokaust.
@MulaMula..Jel ti shvatas da si ti posrbljeni Bosanac, nus produkt srpskog okupatora?To sto si pravoslavac ne znaci da si srbijanac.Ali ti si odrastao na laznoj srpskoj istoriji i ne mozes to da shvatis.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sekretarica Radovana Ddabica i da lje radi u Vladi sumske
Cuj, lik osuđen po hiljadu tačaka optužnice za pomaganje u ubistvima i dobio 2 godine uslovno. Bolje da nisu ništa dirali, ovako su pljunuli na žrtve i dokazali koliko ustvari one vrijede. Jos jednom ih ismijali i ponizili.
Holokaust je trebao svijetu pokazati kako je jedan narod nije. Zato je bila repriza sličnih zločina u Srebrenici i Africi.
Kalo ovi nacisti dugo zive.
Jbt ovi ganjaju sekretarice, i to jos maloljetnu tada, a pogledajte u BiH sta je i kako je.
Ako je zločin biti sekretarica i daktilograf onda jebi ga, ode "pravda" predaleko.
Ovima što ne mogu bez srba da napomenem, da su srbi u srbiji bili izvan zakona, i saradnja sa okupatorom je bilo moranje radi biološkog opstanka, dok recimo muslimani u BiH nisu ni izbliza imali taj problem
Zločin je zločin,bez obzira na vjeru i naciju.
MulaMula ti si odrpani "fašista",sta drugo napisati.ŽIVIŠ OD VJEKOVNIH LAŽI.cccccccc
80 godina poslje...
Kako oni mogu zaspati ne razumijem
U RS i Srbiji ,,Narodni/a heroj/ka"
MulaMula a što se tiče jasenovca i muslimana koji su bili u ustašama mi se te stoke stidimo i ne poricemo da je to bio konclogor gdje su srbi najviše stradali za razliku od vas koji svoje koljače smatrate herojima to je suštinska razlika imeđu nas mi ne želimo biti zločinci niti opravdavamo zločine
MulaMula najžalosnije po vas je to što će se u čitavom svijetu učiti iz istorije da ste vi sve ratove 90' započeli da ste genocid počinili mi smo preživili na vašu žalost na kraju nije bitno šta mi mislimo bitno je da će čitav svjet učiti da ste vi srbi i njemci jedini narodi koji su počinili genocid
MulaMula nisam znao da je Alija 91 Ravno napo pa produžio na Dubrovnik. Ja mislio da ste to vi srbi napali sumnjo sam cak da su i hrvati sami sebe napali da bi optužili srbe
hahahah tone i tone dokumentacije je iz Haga pohranjeno u BIH..Kad se počne raditi po toj dokimentaciji i ovdje če se dešavati da nekoga u 80 -ti 90-tim godinama izvedu pred sud Zločinci čuvajte se i što prije umirite da izbjegnete ovozemaljsku kaznu onu tamo nečete ni pod razno.