Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TA MEHO, TA, TA, TA MEHO .. UBIJEN SI MEHO, POGODIO SAM TE,. - NISI ME POGODIO NISI ME VIDIO. - TA MEHO, TA, TA, TA .. *ta ta u mahali*
Mi smo vako jednom izašli navečer s plastičnim pištoljima na vodu (ali crnim, da bude cool) i ono zezali se, posipali raju, zafrkancija... kad, šta će ti biti, neki lik u kafiću imao bruku droge sa sobom, pa upade racija, a mi svi "naoružani"... zamisli šege... helem, nije racija bila temeljita, pa smo svi prošli s plastičnim pištoljima u unutrašnjim džepovima od jakni... ali adrenalin jaro, kao da je bio pravi! (ne da bih znao kako je, ali eto, tako se kaže)
Jesi promijeno gace kasnije 😂😂😂😂 ja mislim da bi ja mijenjo da sam bio 😂😂😂😂♣️😂😂😂
Inace u VB policija je u zadnjih 10 ili 20 godina ubila cini mi se samo 3 ljude..dok u SAD u 2015 300 i nesto...
Kad jednom policajac ne bude smio potegnuti oružje iz straha od gubitka posla i javnog linča, a dogodi se stvarno sranje, ko će onda biti kriv? Opet policajac? Što u roku od 2 sekunde nije mogao procijeniti situaciju i donijeti "najbolju odluku"?
Šta se kojeg klinca kurče s plastičnim oružjem i nekakvim furkama, pogotovo kad se zna da je povećan oprez i osjetljivost. Sekunde dijele od toga da neko ko zaista ima pištolj ili eksploziv isti i aktivira i tako unesreći desetine. I šta treba policija, da gata - je li plastični, nije li, ima li eksploziv, nema li? Samo se otežava situacija, neki se zajebavaju tipa "hajmo malo handrit' policiju", a nisu svjesni da i sami mogu biti dio katastrofalne nesreće.
sad hin u stanicu pa hin dobro izdegenecit
Sva sreca nije bio u New Yorku tamo bi primio petnestak metaka
ma kakav vražji poziv od građana, načičkani su CCTV kamerama kao što slika sama govori.
I neka su. Ima ih oko 2 miliona, treba ih još toliko.
@Miles Dyson dobro ako ti tako kažeš.
da su ga upucali niko im ne bi trebao išta reći: prilaze mu i pokazuju da digne ruke u zrak (vidi se na snimku) a on se uspaniči i poteže tu igračku da je baci?!? Jarane, vile su te pronosale, kako bi te "ameri" spucali sa 6 komada, laaaganooo
16 godina a nosi plasticne pistolje, to jarane uspio si u zivotu