Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako da se shto prije oporavi od hashkih trauma i ponovo joj ukazati poverenje da zamijeni vec mnogo imorenog i iscrpljenog Rajka Kuzmanovica,jer sada ima itekako mnogo vece iskustvo i vjerujem da bih mnogo savremenije,vrshila svoju duznost,I rahmetli Alija je bio prvo u Zatvoru pa onda dogurao i da Vodje muslimanskog i hrvatskog naroda! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
ZIVJELA HEROINO SRPSKA!!!
crno je nama odavno
Šteta što se PLAVŠIĆ nije nikad udala. i što nema djecu, da njeni nasljednici čitav život nose pečat i breme Biljane, koja je bila u zatvoru za RATNI ZLOČIN. Ali ima brata i njegove nasljednike, pa nek\' se bude i liježu, i čitav život misle na sestru i tetku- RATNOG ZLOČINCA.
Hajmo Smrdci mars svi u Smrdiju !!!
Spominjace zlotvorka svedski zatvor, uslove i sigurnost koje je tamo imala. Zrtve je nisu zaboravile.
ISTINA !!!
kazu ima pravde!!! a ilija jurisic nevin trune u beogradskom zatvoru! sramota!
Pa stvarno nam se CRNO pise kad je ovakva pravda. Oric pusten, Ganic, Silajdzic, Divjak,Dudakovic, Sefer Halilovic itd. na slobodi. Stvarno nema pravde, na ovom svijetu.
@biljo Jarane,nemoj grijesiti duse,Biljana je govorila da su bih muslimani genetski deformisani,a ne Bosnjaci!Valjda su to dvije razlicite stvari?!
idiote pun mrznje i fasisto - ja nisam srbin! idi u tursku ili u bolnicu!
Samo ne znaju Srbi. U Čajniču upisano jedno odjeljenje s trinaest učenika. Budućnost je naša unutar Bosne, a tvoja preko Drine.
i slamovi i favele imaju natalitet. oploditi zenku znaju i pacovi.
BILJANU ZA PREDSECNICU TAKOZVANE bih ! Ali kada bude jedan predsednik,a ne troglava azdaja,da NASA PREDSEDNICA SAMA ODLUCUJE.
Napokon sloboda za nasu nevinu predsednicu....Pravda je triumfovala