Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ima gorih bisera od Fadila
Jeste pobedili, alal vam vera!
Konj marke donald... pardon, dorat...
Bravo Trump, poludice ovi s druge strane sta im radis.
Manje testova manje "nosilaca". To je tako logicno.
Trumpova logika: Ja sam koronu prelezo dakle gotovo je.
Hajde hajde bosnje slušajte krezubog Bakira i vaše kaveze!!!TRUMP DO POBJEDE!!!!
Iskreno Tramp do pobjede. Jedini se bori protiv ovih kabalistickih elita koje upravljaju svijetom. Covjek je provalio da je ovaj virus jedna velika laz, i zajebava se sa tim budalama. Trampa ce na kraju da sruse, jer je jedini on upravu. Sve vam se namece na ovom svijetu
@bosniandream Trampa mediji prave klovna i budalu a zapravo nije tako. Mislim da nas ova citava godina treba probuditi, i vidjeti ustvari sta se desava a prvobitno je to da vas medij lazu i da je sve iscenirano u korist ljudi iza zavjese.
Nisam siguran da li si sarkastičan ili jednostavno glup.
Ne hebe živu silu
Budala i krivih drva nikad nestati nece
Taj čovjek živi u lažima i zabludi.
Konta dajte mi jos jedan mandat pa cu vam onda reci stvarno stanje
ko da je politiku učio na balkanu....
Vjerodostojna koliko je i pitarska titula prosle godine
Pa i ogromna kolicina Srba since 1389 do danas proglasava pobjedu na Kosovu...so what ?! (nije ni cudo sto ga vecina Srba podrzava)
Hahaha dal je lik realan