Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliki bolesnik moras biti da ovako nesto uradis u pm
lafo osudili, a ustvari isplanirali
Objavite da i ja isto osuđujem taj napad, nije uredu da oni uvijek budu na naslovnici. Hoću i ja.
Vi ste taj rat i skuhali ovo se danas nebi ni desavalo po cijelom svijetu. Milioni ljudi iseljeno stotine hiljada izginulo samo da bi njihova oruzija mogli bolje prodavati nije bitno sto narod pati. U Parizu Nici Berlinu se vec naplacuje sa obije strane. USA je zlo covjecanstva.
Ovo su Male tajne velikih majstora kuhinje. Samo novi su voditelji,nije Mlakar i Stevo Karapandza.
ja osudujem americke ratove pa nije vas briga gospodo iz USA
@drinsky1serbico vozis se ti u pizdu mame svoje i to bez presjedanja
Kako je ovo providno bilo! Covjek unio pistolj pokraj tolikog osiguranja, a kad je pucao nigdje ni jednog securitija :) jos ko fol i Allahu ekber vice, samo je jos trebalo da pokaze pasos da se vidi ime Ahmed bin Mohamad :)
Američka kuhinja svakog dana nešto Svijetu servira.