Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hladan tuš Bidena Netaynahuja, svi su shvatili da se je zvijer otela kontroli pa daju zrleno svijetlo Iranu da ih smiri, udri Iran ali samo po vojnim ciljevima.
pogresno, stima se slucaj da se Iran uvuce u rat a onda ce se ukljuciti veliki da im polupaju infrastrukturu i vrate ih 30ak godina unazad
Huškači.
hahah Radi će te vi sve sta vam Netanyahu naredi. Slati pare, oruzije i siromašne Amere i imigrante koji služe vojsku radi papira da se bore za Izrael. Da neće Izrael svoju djecu slati. Glupi Goy
Kako možete gledati svoje čedo ako ga Iranci stanu mrljaviti a doseljenici počnu bježati? Ne lažite.
Zlato i nafta na berzi se ponašaju kao da je rat već počeo. BlackRock-ov sistem Aladdin možda zna unaprijed je li blef ili će se zakuhati
Nema druge opcije, kad završe sa Palestinom slijedeći je Iran, ako ih ne preduhitre Iranci.
To je Miroljub Petrovic rekao jos 2019.da ce Ameri navuci Izrael u unistenje i ostaviti ih na cjedilu
Amerika navuci Izrael??? Amerika je Izrael. Bar tamo u Americi gdje se iko ista pita. Još vama nije jasno koliko su cionisti jaki. Ako bude rat sa Iranom gini će siromašni Ameri i imigranti sto preko vojske tiraže papire.
navlakusa od jenkija da Iran proba napast izrahell i da onda jenkiji imaju izgovor da napadnu Irance
Šta i ako napadnu ? Iranci će im skenjati baze u zalivu i potopiti brodove.Onda će ići kmečanje i okupljanje široke koalicije za napad na Iran ,ali i tada je neizvjesno.Iran nije Irak.
znam brate da jenkiji smiju na Iran napali bi ih davno jer Iran je sila za razliku od Iraka, Afganistana, Sirije i ostalih
Zavisi od situacije na terenu.Osovina otpora u Iraku najavljuje tokom odmazde pješadijsko zauzimanje američkih baza u Iraku i protjerivanje okupatora.
Svi koji opisuju narancastog sociopatu kao pacifistu neka se sjete da je on tad sam (Izrael se je umakao u zadnji tren) u ime Amerike likvidirao Soleimanija, imate na yt snimak gde prica o tome.
Crveni đavo je bio naredio napad na Iran.ALi kada su mu generali Pentagona rekli kako bi se završilo odustao je.Rekli su mu da im treba 18 mjeseci za pripremu i dovlačenja trupa ,ali i da su tada procjene za uspjeh jako loše.
bravo
iranci pcke nevidjene..niti dta mogu niti sta smiju
Ako se vi ne umješate piši, Hiki započeo Iran dovršio, nema više čija.
Od danas je pitanje minuta a ne dana kad će Iran sprrži Izrael. Samo pratite.
Zar nije izrahell napao IRAN? Kakve su ovo LICEMJERNE izjave Jenkija?!