Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@haha napisa \"Dali bi guze za SFRJ.\" mozda bi dao ti i ovaj @SFRJ fala bogu pa ima i dobrih stvari kod te RS. postojanje te genocidne tvorevine je garancija da nikad ne moze doci do stvaranja iceg slicnog kao sto je zloglasna sugoslavija.
Kretenu neobrazovani, znaš da ovdje nema Bosanaca i Hercegovaca već Srbi, Hrvati i Bošnjaci. Ovaj Bildt pokuša da se izvuče iz gluposti i u još veće updne. Ako zna kako je zemlja organizovana, tad realno mora znati da ovdje mogu da pregovaraju tri grupe a ne nekakvi bosanci i hercegovci, koji nisu ustavna kategorija.
@Prvo sve je tacno. . i potpisujem, fala bogu ima nas normalnih
sve sto se desava muslimanima od 92 na ovamo zrtve rat izgnanstva sve lose trebaju da zahvale svojoj bezglavosti i referendumu 92 dakle zahvalite se aliji siladzicu pitam ja vas sta vam je dobra donijelo ni za 100 godina se necete nauciti sad placajte za to
Znas sta care. Ti meni smrdis na dobar komad nacionaliste da ne kazem soviniste. Jer iza tih vjetrenjaca kojima si se razmahao na opcem nivou nema nista osim fakta da nastupas otrpilike u ime SBIH ili tako nekih supljoglavih i besmislenih politickih opcija koje ovu zemlju odvedose u haos.
\'\'Osim toga, BiH treba da realizira dio ustavnih amandmana koji će omogućiti Bosancima i Hercegovcima da budu u stanju pregovarati s EU-om\", naglasio je Bildt. ------- Mr. Bildt kao da ste na platnoj listi americkih sluga iz reda lige bosnjackih vladara1990.? Upravo ste izrekli jednu od najvecih americko bosnjackih zelja !
Europljanin je napisao/la: \"Prvo rusitelje drzave sprijeciti i kazniti kojih ima i u susjedstvu pa onada dragi Karl u punu suverenost i demokratiju. Dosta je i tvojih supljih. Evropa je na potezu ali je problem izgleda posteno presuditi. \" --------- Da li se isto trebaju postaviti i prema rusiteljima SFRJ, jer je i to bila nekakva drzava?
Bravo Prvo> Podrzavam...i ako mogu da dodam... Ono Osmo moze bit i prvo jelde?
BH-Liberal je napisao/la:\"jos samo fali da kaze da smo sami sebe granatirali 4 godine.... ruski spijuncic. \" ----------------------------------------------------------- Zivim na zapadu vec dugo godina. Rat je prosao i niko ga se vise ni ne sjeca ovdje. Puno se toga vaznijeg za njih desavalo na zapadu u zadnjih par godina. Na BiH niko vise ne obraca paznju. Zaboravili su da BiH postoji. Na zalost, to ti je tako...stoga price o zrtvama, ratu itd. cega se niko, osim nas, vise ne sjeca nije nacin ni da se udje u EU, ni da se priblizi zapadu.
Mjesto ti je sa jadom dabicem, milosevicem, kraisnikom,lukicima i ostalim genocidosima.
Prvo: tacno je da problem ove zemlje lezi u njoj samoj Drugo: Tocno je da su domaci politicari krivi za \"bezizlaznu\" situaciju Trece: Tocno je da su domaci mediji u sluzbi svih i svakakvih politika Cetvrto: Tocno je da smo se tukli ko divljaci u besmislenom ratu Peto: Tocno je da ce biti vrlo bolno postici bilo kakav dogovor Sesto: Cinjenice na terenu ne idu u prilog obnovi stare BiH Sedmo: Jednostavna promjena vlasti nece rijesiti problem Osmo: Sedmo znaci da ni mi kao ljudi u ovoj zemlji nismo cemu....a tu nam niko ne moze pomoci...
\"Bosna vise ne treba biti poluprotektorat.\" Ne valja recenica - treba staviti tacku posle rijeci biti. Bosna vise ne treba biti Treba ukinuti ovu mutant drzavu - tamni vilajet koja je tamnica naroda. A kad se odvojimo, na prostalih 24% Bosne treba pustiti vodu da spere g.o.v.n.a
Moj Bildu da nije bilo tebe i da nisi lokao sa Karadzicom i Kraisnikom na Palama za vrijeme i poslije rata i dogovara se o propasti Bosne i Hercegovine, bila bi ona demokraticnija od mnogih zemalja Evrope, ali zahvaljujuci tebi ponajvice i tebi slicnim kriminalcima iz \"demokratske\" Evrope tu smo gdje smo.Ali upamti onu nasu staru Bosansku poslovicu \"Nicija nije do zore gorila\".
eto smrdlimanima referenduma iz 92 sad beru plodove stari narod je reko kako posijes tako pozanjes dakle smrdlimani uzivajte
Nazifa Gljivu za predsjedavajućeg Predsjedništva!