Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiote dementni sad ces ih tek dobiti tom vasom propalom politikom.Na hiljade !
bi ste islamofobi!!! vi mrzite muslimane i islam!!!! mir ce donijeti jedino da domaci jevreji zive sretno u svojoj zemlji Palestini, a da imigranti/doseljenici ter***risti jevreji vrate odakle su dosli!!!!!! svi zive sretno i veselo u Palestini!!!! eto Rješenja
Majmune retatardirani kroatski, oni ne ciste hamas nego ciste djecu i civile. Kakve veze imaju oni sa hamasom? Hoces da se bijes sa hamasom. Pa bij se sa hamasom niko ti ne brani, ali nemoj ubijati civile a pogotovo djecu. Ali vi kroati naravno dq podrzavate nesto sto ste i vi radili 93/94
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sutra ce patriote Bosne kada budu branili drzavu od velikohrvatskog i srbskog hegemonizma biti oznaceni kao neki teroristi. Pojam koji je nepravedno i svjesno priskrbljen muslimanima jer to daje povod ksubojcima za akciju. To su uradili u Siriji, Libiji, Iraku i evo u Gazi.
kojem li se ti bogu molis
kojem li se ti bogu molis
E moj deda, da igrom slucaja i jesi . Be ferma te izrael ni 5%
Stari prdonja nije za a nije ni protiv čega ba? totalno pogubljeni starac
Ljigo..
Djubro senilni
Vostana figura koja nesto govori.
demon
Palestinci nemaju mira ima 75 godina,otkako traje cionistička okupacija.
Znači rat donosi mir. Drugim riječima etničko čišćenje i protjerivanje. Sramota šta reče, Trampina je bio džentlmen
Palestinska vlada po njihovoj mjeri. Da šute i trpe. Da budu zahvalni njima što mogu disati
Od Amerike ništa se nije drugo ni očekuje jer podržavati teroriste.
Fujjjjjj
MAJKU TI JB AMERICKU IZGINU NEDUZAN NAROD DJECA ZENE I LJUDI ZBOG PLANA I NEORGANIZACIJE HAMMASA I ONIH CIONISTICKIH KRVOLOKA STO POBIŠE NEDUZAN NAROD..GORECETE U VATRI PROKLETNUCI ..ALLAH DZ VAM DAO NAJGORU KAZNU ..
idiot🤮🤮🤮