Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj komentara dzikana. Po njihovoj prici svi su se sami ubili , a oni bili zrtve. To su lazovcine koji pokusavaju putem teorija zavjera da promjene historiju.
33.000 civila bošnjačke nacionalnosti je ubijeno u ratu u BiH a 4000 civila srpske nacionalnosti i opet se duduci mitomanski usuđuju uz pomoć propagande, laži i teorija zavjera predstavljati kao najveće žrtve. Inače 3/4 anketiranih Srba u BiH i danas smatra da su Mladić i Karadžić heroji.
@SerbianTroll Ovo su podaci UN-a a mogu ti i po gradovima dati podatke gdje je koji civil ubijen od Višegrada, Foče, Srebrenice pa do Prijedora itd. Hoćeš li i podatke o stradalim vojnicima ? Hoćeš li podatke o silovanim ženama u ratu u BiH gdje je preko 90% žrtava bošnjačke nacionalnosti zbog sistematskih silovanja koje je vršila VRS, hoćeš li Haške presude za sve ovo ranije nabrojano ? Ne kenjaj mi majke ti sa tim mitomanskim glupostima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije on nista predvidio nego je znao da tadasnji predsjednik Clinton nece nista poduzeti dok se genocid ne desi pa je tek nakon toga Amerika djelovala da se rat zaustavi kako bi dobili izbore, dakle, radilo se o poganom planu pedofilskih demokrata.
hahaha koja smijurija od clanka Trump do pobjedee
ko bidon pa znate sta je bidon prazan
Treba narod u BiH malo da se edikuje ko je Biden a da ne pričam o Clinton-u. Neke bitne stvari su zaboravili, ko je koga spasio je veoma bitno. Ko misli da se sam odbranio nek je zdrav i živ što se mene tiče. Kad vidim kakvih komentara ima bude me stid. EU zna da smo mi za USA. Selam.
Biden 100% ne zna pokazati BiH na karti, Trump vjerovatno ne zna ni na kome smo kontinentu, tako da ko će nam bolje smjernice dati za budući suživot od ova dva majmuna, ljudi život ide daljesekunde,
Ko zna zna...
Često upoganim usta rijećima genocidaši,tako da ću upotrijebiti rijeći mudre mi rahmetli nene."Anamo oni sine,ne pogani usta,njihovim imenom.
UZP i genocidni trolovi rade i subotom i nedjeljom na radost kiksa.
E pa nije samo on znao,znao je i Alija.
Sa bismilom do pobjede.
Nije Biden predvidio,on je znao sta ce se desiti,jer Ameri su sve to režirali !!!!!
Ne shavataju Islamizovani Srbi, da ko god pobijedi na izborima, vodice istu, ili slicnu politiku prema Bosni i regionu.Americki predsjednik uglavnom sprovodi spoljnu politiku, koja se kreira na drugim mjestima.A vecina americkih predsjednika, ne zna iz prve ni naci Bosnu na karti svijeta.
@ BosniacumLilium Tačno tako, jer USA ima svo vrijeme isti prijateljski odnos prema BiH i ne mienja ga nakon svakih predsjedničkih izbora 🇧🇦🇺🇸
Svi su predvidjeli,al niko nista. Dodjose sa puskama,pa na goloruk narod.Sjeme im se zatrlo,genocidno,krezavo.
ma ne yebe bas biden ni dva posto
On ako i uspije neće uspjeti do kraja ostati predsjendik. Vice ljepotica je interesantna. Kad onda ona pokaže mišiće...