Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CNN i WashPost ankete su jako tacne bile i prosli put.
Izbori 2016 - zvanično podaci. Za kretena Trumpa, glasalo je 63 miliona Amerikanaca. Za pokvarenu Hillary, glasalo je 66 miliona Amerikanaca. Trump je izgubio na glasanju po popularnosti.
Ova suplja istrazivanja te ubijaju u mozak vise nego i same predizborne kampanje. Indirektno ti govore za koga da glasas, onda ti unaprijed mislis ne isplati se glasati svakako ce onaj drugi pobijediti. Ili glasas za ovoga da Ne bi bio mimi svijet. Ili.... Razmisljas svojom glavom.
Isto su tako ankete govorile za hilary.
@objektivno123 Pa i pobjedila bi da nije bilo rusa.. Cak je i ovako imala vise glasaca, ali kod njih su elektori k**ci palci
@walter Navodno. Nije dokazano. A za sve vaze ista pravila, elektorski sistem vazi jednako i za demokrate i za republikance i za sve ostale i svi koriste mane tog sistema da bi si osigurali pobjedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trump nije normalan, narod vecinski nije nirmalan tako da pobjedjuje.
Trump je istorija dobro me poslusaj te
Ne ćemo.
ne mojte 🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏👏
Biden pobjedzuje 100% amerika se otrijeznila ,Trump je najgluplji americki presjednik u istoriji te drzave tu su negdje on i Richard Nixon dva Clown a.Trump nezna istoriju i geografiju svoje zemlje a kamoli svjeta taj covjek bez svoga oca nebi postigao nista u zivotu glupan cisti lopov i prevarant.
Pali traktore
Obama je najbolji
Joe Biden i Hillary Clinton su DVA RAZLOGA americke intervencije u BIH '94 i '99 na Kosovu.
@ZeleneBeretke1992 e to ovi amero- bosanci sto podrzavaju fasistu i anti imigrant trumpa na klixu su to zaboravili. da im nije bilo klintona oni nikad Utice, St Louisa i ostalih ghettoa nebi vidjeli..
Odlazeca administracija :))) Mirno spavaj Milorade, mislim da ce te Joe Biden skloniti sa crne liste :)))
Drzi Tramp sve pod kontrolom :)
Hahahahha oderace ga tramp ko napolitanku. Tokom korone svaki amer dobija 1000 dolara plus dodatak za djecu .. Zna covjek kako se radi .. A anketa je od demokrata kao i prosli put daje prednost demokratima
Eto ga Dodo,jebo si ljeljak.
Ameri mogu birati izmedju 2 pedofila, a mi biramo sebi vlastelu.
Pobijedi i bombarduj đikane ponovo😉
Nije govno nego se macka posrala...
Pamet protiv gluposti. Nadam se da ce ovaj put pamet pobijediti.
Ako Tranp izgubi vežite pojaseve,polijećemo.....
@fbUser1591394835 Đeš poletit?