Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Bidenu je na umu Bosna, Kina mu je sporedno pitanje.
Gog i Magog. Kada se ovi porokaju, neće više biti have.
Nadam se da je i Biden naucio kineski kao piickusti vucko
Sastala se dvojica socijal komunistickih bandita!
izgleda da nisu Bidenu dobro preveli kad mu je ovaj rekao "starog" prijatelja, nije skuzio da ga kinez trola :-) ... a glavni sponzor video prijenosa i telekomunikacije - Huawei :-)
Ovo ide na savez USA i Kine protiv Rusije. Ne može Azija imati dva velika igrača jednog kraj drugog. Čekalo se samo da Kina ojača.
I tako ćemo nakon izvjesnog vremena opet dobiti staru situaciju dvojice divova koji dijele područja interesa. I mirna Bosna.
bas me zanima koliko su ga puta morali buditi
Brandon 3 put pustio vjetar i 3 put ga budili u 3 i po sahata maratonskog online sastanka
Baci one hatomske bombe na žutu gamad, pokaži ko je gazda
@MirniRazlaz srbi, rusi i kinezi su genocidni narodi
Jao ovih amerikanaca, samo zovu ljude i nekim prikrivenim prijetnjama pokušavaju nekog zastrašiti. Čuj naš odnos ne smije prerasti u sukob, a što bi to prerastao? Smeta vam što je Kina svjetska velesila pa ste počeli sa sankcijama, prijetite ljudima, blokirate im firme, novac...Jednostavno je, pustite Kinu i ostale dražve da se razvijaju bez vaših prijetnji, ako su sposobnije pružite ruku, čestitajte i eto nema rata!
@Poreskiobveznik - vidi se da si samo poreski obveznik i da ti globalna politicka strategija nije bas najjaniji pojam.
Biden se zamislio konta šta će sa Dodikom nije mu ova Xi pin pong ni nakraj pameti.