Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudi, Turska i Egipat uskoru u BRIKS-u. (Savez suverenih država) Argentina nedavno predala za prijem. Uskoro i Meksiko. Bez jeftinih energo nositelja Evro zona postaje periferija. Englezi sa mokrim štapinom pokušavaju aktivirati Balkansku barutanu u kojoj nema baruta.
Čudno je to, prije je bio u Israelu a nije htio pričati ili tražiti od njih opskrbu energije, ljudska prava i sigurnost za Palestince. To se sve mora tražiti od muslimana za kršćane i jevreje.
Gori ovaj jeo biden izgleda od svih predsjednika SAD ikad
..Saudijska Arabija , to su oni sto kazu : ma ne mozemo mi primati Sirijce , sto su ostali bez igdje icega , eno im Njemacka. Zaboravili su oni Muhamedovo ucenje davno. Jah , to je zemlja gdje jedu zlato i ubijaju Jemence , zemlj od 1000 sheika sto ne znaju sta sa bogatstvom, dok narod gladuje. Ono … u vrhu zla ovog svijeta.
svuda licemjerje, pohlepa, zavjere..šejtan kolo vodi..
gdje jos postoje danas ljudska prava???
Nemoj ti o ljudskim pravima molim te...
Hoćel se znat vratit? U posljednje vrijeme mi se nešto gubi Džuka
Jel poneo papirceda zna zbog cega je otisao 🤔
Pa, da valja sada napraviti arapsko-izraelsku vojnu alijansu protiv Irana, pa može I bez ljzdskih prava, a da ne pričam o mbs-u
Izabrao ih klaus schwab, degenerike po uzoru na sebe!!! https://t.me/c/1606250774/1445
Gle mu sina, ponosa i dike!!! https://t.me/siromzatvorenih/10020
crack hunter lol
oj titami mbs uzmite mu sve pare