Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta su uradili? Ostavili su afganistan pun demokratije :) Kao i ostale islamske zemlje.
talibancivi entered the chat
da bas ako si pratio reuters ono voinici sto su tamo bili isto kazu 40god nista postignuto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vučič je 3 dana poslije Višekrininog intervjua u kome je obzbanjeno da je Gej i to pasivni izmislio sina Vukana Vučića koji nije njegovo dijete, tako i Draško izmislio curu, neki dan je i njega Višekruna razobličio
Pobjeći, izvući, ne povući!
Bajdo uvodi demokratiju tj ućerava a i u Afganistanu kao i na Kosovu i Bih,te Hrvackoj.Genocid do genocida.Koliko je pobijeno naroda u Afganistanu,Iraku,Siriji i dr u Japanu,a i samih Amera i vazala Amera.Šta je radio po Balkanu, zavadio primitivne narode,vjerski zatucane,neke privileguje da zaoštri situaciju.Mržnja ima fine nazive,marš mira i sl,koji marš kao vojna kategorija ima mirnotvorni karakter.
Da vidimo hoceli mali patuljasti putko baciti oko na afganistan
groblje carstava
Ata je sa Bosnm mr. President ?
Vidi strike nasega lijepog, pravi predsjednik. Kakva razlika i kakvo osvjezenje u odnosu na narandzastu svinju.
A valja ti ovaj? Podržao Izrael stoji iza Izraela ne spominje Palestinu a vi protestujete zbog Palestine a Biden je popisa.
Koji su ovo zlotvori
Pametno.
Povlaci trupe da bi sad malo Rusija ratovala sa Talibanima. Vjeciti rat dvije sile na teritoriji trecih zemalja. Sva ostala prica je cisto palamudjenje i laz.
Predase afganistan rusima :)
Sad Goodbye nakon 20 godina demoliranja tuđe domovine.
Sta li se sprema...
nemojte im vjerovati, nešto spremaju sigurno !!!