Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jel' ovo došo red na skandinaviju da im se uvodi "demokracija"
ja ipak mislim da je do "demokracije", a ne srba, bošnjaka i hrvata
bravo kalibasi doneseš zakon po kojem je kriminal legalan i nemaš kriminala ... kao kod nas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj kad sad navale izbjeglice iz Švedske, pa počnu krast po Bingu i Konzumu...
Najlakse je okriviti izbjeglice za sve nemire, tako da domacini ispadnu nevini i dobronamjerni. Koji su razlozi, pa svedjani to najbolje znaju.
Ovi koji god ismijavaju i sega im gde ljudi umiru bilo gdje na svijetu nisu dobri sa glavom.Pozz za sve istnite komentare,a protjerati sve ko se ne zna ponasati.
Očit dokaz da je sve otišlo u P.M.
Odgovor je krajnje jednostavan: Naivni Šveđani,kulturna i bogata nacija,tragom zaštite ljudskih prava bla bla bla je dala boravište raznim bjelosvjetskim hohštaplerima, donesite zakon o oduzianju državljanstva i svakog problematičnog nabijte nogom u dupe tamo od kuda se dovukao. ZDRAAVAVOOOO
Nasi garant
Bezakonje u Svedskoj??? hahahahahahahahahahaha
Hoce to kad se Malme naseli balkancima i obojenim imigrantima iz pripizdine... kusajte gospodo Svedjani
Pišeš gluposti, još uvijek se ne zna uopšte ko radi ovo, a ti odmah tako vidovit znaš sve detalje.
Klix je stvarno novina zadnje klase. Kao "etnicki" sukobi? Zasto ste tako nepismeni majka mu stara? Radi se o bandama Biker-a Hells Angels itd. koji se bore iskljucivo zbog rasturanja droge.
Napadaju ko zeljo ferencvaros
Sranje u Rua...,pardon Švedskoj.....
Dodu imigranti i sve izjebu. Otvore im se vrata, daje im se sve i oni ovo rade. cccc
sve muslici i balije iz istocne bosne
To im je jer pustaju svakakvu rulju u svoju zemlju.
evropa je tako naivna i glupa... jebite im mater svima..oduzmite im drzavljanstvo, protjerajte u maticne zemlje i neka tamo prave sranja ako im je do toga... kako glup moras biti da pobjegnes iz sranja u sopstvenoj zemlji, odes u jednu uredjenu socijalnu drzavu i tamo pravis ciganluk kao kod svoje kuce odakle si pobjegao... maloumno i nadasve perverzno razmisljanje... protherati, pobiti, i vozdra.... mir svedskoj...