Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, nauci se osnovnoj kulturi. Drugo, nije bitan Karadzic niti dal ce umrijeti prije osude ili ce odrobijati svoje. Svako ko je lio tudju krv i treba biti osudjen. Pitanje se postavlja dokle satanizovati Srbe kao citav narod? Kao da nema srpskih porodica koje su izgubile svoje voljene bilo od metka, granate ili noza. Ne, Srbi su zivjeli super za vrijeme rata. A da ste \"vi\" ti koji stalno oprastaju...sta bi tek rekao da je pola miliona Bosnjaka nestalo u nacistickim logorima za vrijeme drugog svjetskog rata?
za \"Zabreg-a\"- ti nisi normalan stvarno...cuj kad se zavrse sudjenja da li cete i sta cete im onda imati prigovoriti..pa idiote jedan za ove zlocine u Bosni osudjeni su pretezno oni koji su izdavali naredbe..a sta je sa onima koji su izvrsavali...oni koji su klali djecu, starce..oni koji su govorili da nas kolju jer smo turci.. kada svaki srbin koji je zaklao barem jednog Bosnjaka-muslimana bude odgovorao za svoje djelo i obratno onda necemo imati jedni drugima sta da prigovorimo... mozda nekad oprostimo jer vrijeme je pokazalo da smo uvijek mi ti koji oprastamo all...\"BOZE DAJ Mİ SNAGE DA OPROSTİM JER KO OPROSTİ ON JE NAJVECİ.A ZNAM ZABORAVİTİ NE MOGU..\"
Bas me interesuje sta ce biti kad se zavrse sva sudjenja i tjeranja, kako cete onda moci ista prigovoriti srbima?
Stvarno neznam kakav je zakon suditi nekome za koga se zna da je naredio i ubio toliko ljudi u BiH. Sad ce on rastezati,a sud ce kao postovati odredbe zakona i sve ce ici u njegovu korist. Zna se da ce biti osudjen na dozivotnu robiju,ali mu je najbolje u Haskom zatvoru nego po drugim zatvorima EU i zato ce odugovlaciti sa svojom odbranom. Koliko predosjecam radice isto sam sebe braneci kao i onaj ispo drveta u pozarevcu. Sjecam se za zlocinca ispod drveta ispod prozora mirine kuce - milosevic da je Bler-Velkika britanija jedva cekao i ponudio se kad bude osudjen da mu odrede zatvor u Velikoj Britaniji .Naravno tamo bi bio u najgorem zatvoru u svim segmentima.Ali ne dade se da se to i dogodi crce prije presude.Tako ce i ovaj cetnicki zlikovac ako se razvuce sudjenje.A mozda je to i iclj MZ da se ne otkrije mnogo sta. Zato ne bi trebala MZ da ponovi istu gresku kao i u navedenom slucaju valjda ima iskustava ili je takva namjera ko zna.
Usmrdio se..fuj!!