Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americko Oruzje koje je dostavljeno Ukrajini preko Poljske, da se ne lazemo zahvaljujuci amerima ukrajinci su dobili ovu bitku. Ovo je zbamicno sta su dobili, preko ostale 3 vojne baze u Poljskoj ptice na grani samo znaju sta dolazi na dnevnoj osnovi u Ukrajinu
Rujani imaju veliki problem sa logistikom,zato su i navalili na Marijupolj.Tamo gdje su trupe blizu pruge ili mora,tu nešto i mogu napraviti,ostalo karinada!! Zalete se bez logističke podrške,ostaju bez goriva,hrane itd.tako da ih tu satraše ukrajinci.
Da je nama svijet dao ovo sto daju Ukrajini BiH bi danas granicila sa Italijom,Madjarskom, Bugarskom da zivimo ko ljudi.
jesi pametna bog te j ..o pa ovo je tiho rostiljanje na vatri .trenutno ili sporo umiranje....ishod je smrt
Samo glupavi Rusi i Srbi idu na taktiku da naprave što veću exploziju i da ubijaju i siluju civile. Onda Ameri iz Pentagona dronom od pola kile ubace im bomb u džep.
i mi smo podjeljeni na one koji zude da pod zapasni uticaj odu i one koji su slobodoljubivi i neopredeljeni
dronovi su definitivno najubojitije oruzje buducnosti a onda vidis policiju rs koja je na jugu zalemila limove i predstavljaju kao strasno prevozno sredstvo pod imenom despot dodick hahahaha
Jesu ovi iz IGES-a pametni. Ko bi to skonto da nije njih.
Proktuvazdušna odbrana je Ukrajinu spasila. A droneri su najviše pomogli kod uništavanja ruske logistike. A i kilavo opremljena ruska vojska je ist sama kriva, nisu imali protuelektronskih jedinica u svom sastavu. Lokalizuju izvor signala i onda roknu raketu na centralu. Ali u budućnosti će se više roboti koristiti. Ti svi droneri koriste killer optiku njemačke firme Hensoldt i južne afrike. I Turski droner Bayraktar TB2.
Prvi put kada se sastanu Zelenski i Putin,znajte da je rat gotov i da je Rusija gubitnik,do Maja sve gotovo,ako ozeleni Ukrajinci ce ih rasturiti
Za vasu informaciju vec 20ti dan nema traga turskim bajraktarima ni snimaka, trajali su puni mjesec, ovo je prenapuhani turski marketing, jesu kvalitetne i korisne, ali ne toliko koliko se predstavljaju.
Nakon 20 dana nemaju više šta da gađaju :D
NATO je antibiotik
bayraktar je odigrao glavnu ulogu na samom pocetku ruske agresije tako da su bacuske od samog pocetka izbacene iz takta, svaka cast bayraktar!
Ubi Byraktar i nogama i rukama. Strsno oruzje.
*Bayraktar
Ove bespilotne letjelice Putin i njegovi henerali samo na playstation su vidjeli. Hvala Americi
Svi mi koji volimo ❤️Bayraktar hajmo gore.