Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh li ja vama da je sve ovo propaganda? Došla zima a on ko fol nema čizama. Da je htio mogao je naći neke krpe i zamotati se ali nije jer ovako lakše izvlaći dolar iz naivnih merhametli amera.
Jesu vise dosadni! I ja sam valjo nekim ljudima pa niko ne pise o tome!
Frajer ima radnju čizama...
sta si mi ove donio,ja samo od krokodilske koze nosim,fukaro drotovska.
Halo Orangutani:Da li ste ikada culi za umno poremecene osobe,da li ste ikada culi za sizofrenicare,ili ljude sa posebnim kodom poremecaja,pa imate ih i po BiH koji se tako ponasaju jer su jednostavno ispali iz zivotnog kolosjeka. Najlakse bubat na HO-RUK i pisati nebuloze ali nikada niko od vas nece saznat sta mu se vrzma u glavi i da li mu koja daska fali!
Beskućnik kojem je policajac obuo cipele ipak nije beskućnik ako se ikada bude birao najgluplji naslov...
Ma ne, on sjedi bos na ulici onako sporta radi, dosadno mu kod kuce. Glupi ste.
E sad američki policajac sebi psuje sve po spisku...
Jedne prilike prišao mi prosjak rom mlađe dobi oko 20-tak godina i traži marku. Pitam ga,a zašto prosiš što ne radiš nešto,kaže mi nema posla. Ponudim mu posao jer mi je trebalo nešto kući se uraditi, kaže on ma bježi nisam budala da radim kad ima glupih Bosanaca koji mi daju pare nizašta! Eto Bosanci i Hercegovci pa vi dajte takvima,a oni nam se iza leđa smiju.
koga to interesuje samo da mi je znat,americka sranja ko nama oni bitni u p.m
hahahahahahahahahahahahahha neeeka je pa mu opet kupi cizme naivko jedan,svi su vam takvi sto prose...ko zivi u sarajevu morao je vidjeti staricu koja hoda bosa po zimi i prosi,ali naravno kad joj ponudite obucu nece uzeti,samo naivni padaju na prosijake...i Bog je to zabranio
fucking negro
Zato ja prosjacima ne dam ni marke, i zato cig­ane treba protjerati iz države. Beskorisni paraziti.
fino sam ja rekao kad je bio tek objavljen clanak, isto ona sto hoda Ferhadijom bosa, prosi, zene joj htjela kupit nove cizme-insistirala na tome, a ova prosjakinja je poslala u pi.zd.u math.erinu trazeci joj novac, ša će joj čizme-kvari joj biznis samo..... :(
Nekad je jordanke nosao sad nece ni jedne... xD isto lik na tripu jarane
POS*AO VAS ON VISE!
ETO VAM GA SAD J E B O VAS BESKUĆNIK JA SAM ODMA REKO DA GA JE TREBO NACIPELARIT A NE KUPOVAT MU ČIZME.