Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europljani im zauzeli naftana polja i bogate se a njima podijelili oružje da se krkaju između
Levi je bio dobar dok je pričao ono što nama Bošnjacima odgovara, čitav rat pa i nedavno kada je bio ovdje. Čim je "malo skrenuo sa puta" sada će postati neprijatelj i dušman. Nije ni prvi ni posljednji
Islamizam je zlo, to je radikalna totalitarna ideologija koja teži uništenju nemuslimana.
Ovog levata odmah predložiti za Nobelovu. Okokuzio je otkad je otišao iz BiH.
Odlican clanak. Bravo klix. Ovo je pravo novinarstvo. Nepristrasno.
sto ce ovom nacisticka majica?
Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i moćnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao u rješavanju mog problema. e-maila: [email protected] ili WhatsApp na 2349014523836 ili Viber na 2349014523836 možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju.
Niger obuko hitlerovu majicu.
@userBL Nisu ti oni ništa bolji od ovih naših seljobera sa balkana. Mnogi od njih podržavaju fašizam ne znajući ili ne razmišljajući da im je deda ili neko u porodici stradao od takvog. Jednostavno budale nemaju nacionalnost, veru... oni su jedinstveni i njih imaš u svim kategorijama društva
Ovako isto su njihova braća iz BiH orgijala po Bugojnu, Travniku, Busovačkim stajama, Grabovici,Trusini,Uzdolu,Doljanim,Maljinama, Paklarevu, Kiseljaku, Fojnici,Konjicu,Križančevu selu itd.
@gooUser1575752724 I koji je bilans tog orgijanja???? Pa jedno jutro ste samo u Ahmićima vi ustaše pobile više od 100 civila, što ti, što ih zoveš orgijašima, i što nabroja tih raznih mjesta nisu za cijeli rat uradili
Bosanski Fulani su izmislili i RS pa možemo očekivati i od ovih. Vidjeli ljudi da se genocid isplati.
Idi malo juznije do Centralnoafricke republike i reci nam u kakvim uslovima Muslimani žive.. Ne možeš. Da jer Muslimana više nema cijela drzava je etnicki ociscena na zvjerski način kad su palili i kanibalizirali Muslimane. Piši malo o tome. Svaki zločin je zločin ali ne možeš porediti izolirane slučajeve i genocid.
Vidi Bernija napusen, nasmrkan i goloruk pred najezdom pomahnitalih krscansko islamskih fundamentalista. Sastav mu kao moj iz drugog osnovne (kako sam proveo ljetne praznike kod bake na selu)
a to su ti fašisti
Ovi mi lice na one sportiste iz Nigerije sto su trazeci EU naletili na Veliku Kladusu.
Spasite krscane u Nigeriji, Maliju. Pobijedite dzihadiste u Iraku, Alziru, Siriji. Svemu ovome je zajednocko jedna rijec: NAFTA... Osim u Maliju, zove se URANIJUM!
Istina, medjutim sve se vrti oko nafte, maloumnog stanovnistva i zlih misionara koji ispiru pamet tim plemenina. I dok jedni trljaju dlanove zbog love, konkretno Europa, narod ispasta, i naravno da nije za cilj sve to prekinuti, jer paralelno ide i prodaja oruzja, najunosniji biznis na svijetu i tako u krug. Da li to stradali krscani ili muslimani, dok su Afrikanci, konkrento Evropu, a i ostale koji su upetljali prste nije briga, reklo bi se pos'o je dobar, a para laka...