Požalio se stranačkim kolegama
0
Berlusconi pao u kupatilu i povrijedio glavu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasapin ko bush...!
IZDRZI BERLUS
to je medijska patka da skrene paznju naroda s mjerama stednje...
Zabara bi trebalo upariti sa popom Kacavendom, samo je pitanje da li bi ga pop htio i kako bi ta veza funkcionisala, jer pop voli samo male slatke djecacice, ali ne i matore smezurane sifilisticare.
Perverznjaka je sigureno na nekoj od zabvava pod okriljem Katolicke crkve mlatnuo neki djecacic koji vise nije mogao podnositi da bolesnik bali po njemu.
Prije nego sto crkne, od maloumnog Musolinija treba naplatiti cijenu za sve zlocine koje je pocinio i on i njegov reziim,
FACEPALM
Koju glavu? Nece koci prciti 3 dana.
poj3ba sve sto se moze poj3bat a i to je upao zato sto je neku j3bo
udarim te ja...peep..
da mu nije pozlilo od viska vijagre
i ja sam se jucer udarila u mali prst na nozi, boli ko vrag! :))))
levat