Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite i vi civile ubijat
upravu je covjek,kao da prije nije bilo fotkanja pa sad odjednom svi zarazni time
i ja se slažem. prosto je nevjerovatno da na primjer neko dođe na koncert i onda ga snima. pa ne može osjetiti pjesmu niti uživati u njoj ako mu je na pameti da snima sebe i fotografiše okolo.
da da jhahahahhaah dodje na koncert i ubi se snimajuci,uopce ne gleda i slusa koncert ccc,ma to su neki kompleksi.ocito ljudi nikad nisu imali aparate u rukama pa onda sad zele sve to da nadoknade
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prestanite ubijat palestinske djecu i zene....
Hico vrati se....
Problem je u tome,sto imaju problem sa spijunazom,raja sve vise postavlja slike,a to valjda im ide na zivce.
selfiiiii
E vala svaka čast da nešto pametno čujemo i od tebe :D
sta ti znas smece izraelsko...platit ces za sve
Uh, kada bi se zionisti vise bavili ovom tematikom,a manje ubijanjem, rahatniji bi bio dunjaluk!
Prestanite vi sa Klix-a podržavati aparthejd koji provodi židovska država nad narodom Palestine. Cijeli svijet zna za geto pod imenom Gaza i u kakvim nehumanim uslovima žive Palestinci protjerani iz svojih domova. Međunarodni sud pravde donio je presudu kojom je van zakona stavljen zid koji grade židovske vlasti i to na zemlji Palestinaca. Čak i da je na granicama iz 1967.g. zid bi bio nelegalan jer se njime zaustavljaju i preusmjeravaju prirodni vodotoci i na taj način Palestinci ostavljaju bez vode. Druga nelegalna uloga ovog zida jeste odvajanje Palestinaca od njihove zemlje i usjeva, jer zbog zida moraju putovati kilometrima do najbližeg punkta i nazad a zemlja se nalazi svega par stotina metara od njihove kuće.
Bosni i Hercegovini treba barem jedan Benjamin Netanyahu !!!
Netanyahu jede krmetini a i Obama s'njim..!
nek svoj govor uploaduje na youtubeu:)
Pa ja ne mogu da vjerujem da postoji jedna stvar na kojoj se ja i ovaj cionističko teroristički ker slažemo. 1 poen Benjamine, ali i dalje si gad gadova.
Uze i rijec iz usta... I ja podjoh reci zar se sa cionisticko-fasistickom marvom mogu i u cemu sloziti, izgleda da mogu...
hah da i ovaj manijak nesto normalno izjavi!
Nisam ni ja selfie fan ali inace Netanyahu nije fotogenican pa mu krivo sto se drugi slikaju hahaha.
prva pametna od njega....