Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viđela je evropa i napravila mnogo grđe boošnjoočke zločine a i njeni su izašli na viđelo!!!
@Brada4Barikada jes tebi tužan život, idi izdrkaj
Zahvaljujem organizaciji Remembering Srebrenica NI
Što sa svime manipulacija? Zašto pišu da su pobijeni muškarci islamske vjeroispovjesti mi im ne znamo u srca šta su vjerovali. Pobijeni su u genocidnom pohodu Bošnjaci!
Kad srbi prestanu da glasaju za fasiste i ratne zlocince do tada ce za svakog bosnjaka republika srpska biti genicidna tvorevina.
tzv Republika Srpska je genocidna tvorevina ništa ne može promijeniti tu činjenicu
Irci kao i Bošnjaci, slobodarski narod koji se je kroz historiju uvijek borio protiv mnogo jačeg protivnika i pretrpio ogromne žrtve, znaju Irci šta znači bol i patnja i zato oni ovo sve i rade.
zašto onda Irci nisu spomenuli da je bošnjački narod pobijen već samo ljudi islamske vjeroispovjesti?
@guest3382 Precizan odgovor je zbog petrodolara koji su za to dobijeni.
Veci smo heroji nego zrtve. Nek odaju pocast Gorazdu, Zepi,Buzimu i ostalim branjenim gradovima a.ne ovim gdje su cetnike docekali odvezanih tena i zavezanih ruku. Srebrenica je sramota bosnjaka
dolazo bono u sarajevo....ali samo ako iskesirate 2 milona....aaahihihihihihihiiiiii
jel ti krivo što nikad nisi imao 20KM?
Odjebaus! Klekni kad spominjes Bonovo ime,magarac!
Đikane svi spominju