Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koji je princ.....od njih 12 hiljada koliko ih već ima :D:D
Vidis da pise...Mali svercer sin Walida koji je sin Abdelaziza... :D
piše sada kad sam ih naružio :D:D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema većih licemjera u islamskom svijetu od ovih Saudijaca. Ljudima odrubljuju glave zbog gluposti a ovamo drogu rasturaju, treniraju teroriste, bombarduju Jemen.... Najgore mi je što neki naši pojedinci u nebesa uzdižu to vehabijsko učenje koje finansiraju upravo ovi idioti.
Bravo. Zena vozi auto. Vjesanje. Neda Dragi Allah dz.s. voziti auto. Kazes nesto bezveze, vjesanje. Izadjes u sorcu na plus 55 C, vjesanje. Popijes pivu, vjesanje cijele porodice. Itd itd......Uvezes 100 tona droge, jebes nevine za 1000 dolara, nagrada dzenet.
I sta ce sada saudijci raditi tom princu?
ZNACI VAMA DROGA I BIZNIS A MENI ONO ALAHU EGBER I JURIS.... HOCU VAM JEBAT MATER..
Eto cime se bave Saudijski princevi.Ne treba zaboraviti i spomenuti,da ti ljudi vrse mucenje i silovanje nad zenama.Znamo da se svi bogatasi pogotovo Princevi Saudijski,drogiraju i imaju pune kuce zena,koje im sluze kao robovi.Te su zene bez njihovog pristanka njihovi robovi.E to ti je sveta Islamska zena,i vladari te zemlje.Tako oni zive i funkcioniraju.Najvise su zene diskriminisane u svetoj Islamskoj zemlji,Saudijskoj Arabiji,stara vijest.Princevi se drogiraju i zene drze kao robove.I to neka sveta zemlja,i to neka prava ljudska.Sve vjere treba zabraniti i ukinuti,sve su vjere sekte,koje dijele ljude.
smaknuti govvno... fuj koja su to govna..
Kad ga sad kazne da smrce dok ne umree
Cuj sad kad da izjavu da je posiljka bila zapravo namjenjena za Bakira. I Bake smrce bjelo.
Prince Speedy!
jel ovo onaj sto u Trnovu nesto hoce praviti,ili u Hadzicima.....
...osujetiše čoeku party.
U naslovu stoji U avionu, a u tekstu NA PUTU DO aviona. Nije isto. Jer ako nije nadjeno u samom avionu, puno više se prostora otvara advokatima za obranu ovog časnog čovjeka. Čuj pokraj onakve koke dobre kolumbijske da se on s amfetaminima petlja. Sramota tako nešto napisati!!!!
Sta zna princ sta je dvije tone, on je rekao samo da mu spreme malo za puta...
mozda je tjesto za rahat lokume
ah te vehabije
Sta ti je vjernik!
e ovako glupko,ako je ova titula koja pise da jeste onda to ne moze biti ako nije vijernik. znaci tvoja logika je ravna mom hasimu!!!!!Provjeri na internetu ako ti je vec pod rukom
Šta zna princ šta je 2 tone.