Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za policajca koji ga je ubio pa da je 100 puta Bosanac... Svaki lopov zaslužuje metak.
Ulovili nam zemljaka u cani znas onog Mileta iz babina sela ma znaju ga Italija,Njemacka i Austrija cijela..
Zavisi kako se zove ako pripada srpskom il hrvatskom narodu onda on i nije Bosanac!!?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
pojedinci nas samo brukaju po svijetu
Ovaj nas garant nece vise brukati!
@Warcraft22 prostacino
Svaki lopov zaslužuje metak - jel to važi i za šefove stranaka u Bosni?
TAko se to radi svugdje u svijetu. O americi da ne govorim. Jer svako ima svog Omara Mjesečara pa i austrijanci. Sad mu čak ni Omar više ne može pomoći !
Bosanac? Može samo biti bošnjak srbin hrvat ili ostali, Bosanac ne postoji više u etnofašističkoj bosni. Bar su meni tako utubili u glavu kad sam se izjašnjavao kao Bosanac.
Ne daj se! Neki to zele i podrzavaju ali nesmije se uvjek vecini popuscati. Ja naprimer ne koristim tu etnicku raspodjelu ali prihvacam kad mi neko kaze da je Bosnjak, Srbin, Hrvat ili sta vec. Samo je sebe tako necu izjasniti i zahtjevam da se i to prihvati.
SAD ĆE VRATITI SVE BOSANCE I DOBIĆE POSAO I STANOVE,,,,
Treba tužiti Austriju. Ovaj čovjek je manjina. Treba reći tačno šta je pa da fino pljujemo ove čiji je,a ne ovako kad nema ni imena pa ne znaš.
jadnik..pljačko super market..e jes neki lopov....ALO klošari ,sitni đeparoši , bruka te nas u svijetu..napravi te hakersku pljačku od 100 miliona..to je uredu a krast 200 € ma marš stoko
Džeparoši,a ne đeparoši!
@TopNNTop lakša je moja verzija....
Ovaj se ne preseli, njega su preselili, a Kurc mu halalit neće garant, metke treba platit.
Zao mi policajaca a ovu djukelu krimanalca neka su ubili, samo tako se kriminal moze barem donekle smanjiti, Uhvatiti kriminalca pa ga jos hraniti nekoliko godina cista glupost, metak i cao jedan manje a slijedeci neka izvole ima policija metaka.
istekla mu Viza....
Ovakvi kreteni nas jebu u zrel mozak pa nas niko nece zbog pojedinaca.Cestitke policiji sto su to rijesili bez sudjena.
Nije ovo ništa kako nas Bake sramoti ... A ovaj je dobio što je zaslužio, čekamo slijedećeg . . .
Nemoj na baketa..kae on Angeli da zaposlava 1000 ljudi mjesecno:))
Glasajte za Hofera i bice svaki dan ovako.A neka su ga skokali sigurno neki policajac iz Bosne misli da je ko u Bosni stoje Politika sudstvo vjera ispred olosa i kriminalaca bez obzira koje si vjere a raditi Nece skoro Niko Posteno.Kod NAS treba treba krenuti Sa vrha ici redom.
A da je otvorio market pisalo bi austrijanac bosanskog porijekla,suzdrzat cu se dok nevidim dal ovaj bosanac pripada vecini ili manjini :)
Vidite maloumnici, stranac gleda na nas kao na Bosance. Ništa popis, ništa referendum, ako si u Bosni rođen, za inostranstvo (izvan granica BiH) si Bosanac. Bio ga ti Bošnjak, Srbin, Hrvat, Hercegovac, katolik, musliman, pravoslavac, čifut,... Za druge si Bosanac, ništa manje, ništa više. Čisto iz jednostavnosti. Pa se ti ljuti, srdi, pičkaraj,... šta ti volja, ma crkni od jeda. To ti je grah što ti pade na rođenju. Prihvati i piči dalje ili si nabi kompleks doživotni, kao mnogo njih nadrkanih na svijet te stupaj u mjestu, ne mičući se dalje od dignuta nosa.
Bas tako..
@RAMMSTEIN Problem je sto je Dodik rekao MANJINI iz BiH da se ne smiju smatrat bosancima i sad oni kontaju to cijeli svijet zna i da ovaj pljackas pripada VECINI posto je navedeno da je Bosanac...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto je krenulo ove kriminalce i pljackase u grob pravo neka tu im je mjesto svaka cast i rijeci hvale pripadaju Policajcu koji je riskirao svoj zivot.