Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKOME KO NAPISE POSPRDAN I NACIONALISTICKI/ RASISTICKI KOMENTAR NA OVU VIJEST, ZELIM DA PROZIVI ISTI STRAH, OCAJ, BOL KAO OVI LJUDI!! ISTO TO ZELIM, I PUNO GORE SVIMA KOJI MOGU A NE ZELE POMOCI OVIM JADNICIMA!!!
Dijete ima najvjerovatni drzavljansto roditelja jer se u EU dominantno drzavljanstvo dijeli po pravu krvi. Nije to USA.
Čestitke roditeljima, a djeci da zive u miru,radosti i igri, gdje god na kraju završe. Ne postoji univerzalnija ljudska vrijednost od plemena Papue nove Gvineje, preko Kanade, Australije, svih kontinenata i svih vremenskih perioda u istoriji čovječanstva od novorođenog djeteta. Shvatit cete to jednog dana balavci koji ovdje trunite i povracate govna koja već danima jedete na ovu temu. Koje krme ljudsko i koja primitivna marva moze dati negativan komentar na ovako nesto. Ako već nisi spreman da na neki nacin pomognes ili barem pokazes empatiju, onda makar šuti, ne javljaj se. Bando jedna neinteligentna i neizivljena.
Valjda ulaze u bolju budućnost, nego bi bila tamo odakle su njihovi roditelji izbjegli Sretno djeco!
Nek ste žive i zdrave, i da vam život bude sretniji i mirniji od života vaših roditelja.
welcome to the jungle